Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van ennyi idegbeteg,...

Miért van ennyi idegbeteg, türelmetlen anyuka?

Figyelt kérdés
Rengeteg ilyet látok az utcán. Kiabálnak velük, rángatják az utcán van hogy meg is verik (pedig 2010 óta törvény tiltja). Úgy beszélnek a 2-3-4 éves gyerekkel mint más a kutyájával sem... Lekezelőek velük stb. Az ilyen minek vállal gyereket?
2018. ápr. 10. 17:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
44%
Kevés ilyet látok. Viszont, hogy a gyerek a kiskirály és neki mindent lehet és mindent megvesznek neki, azt annál inkább..
2018. ápr. 11. 10:21
 12/17 anonim ***** válasza:
86%

Tudod, mikor ötször szólok, hogy ne nyúljon a konnektorhoz, és hatodjára is odapiszkál, akkor én is elkezdek kiabálni vagy a kezére ütök.

Vagy mikor fél másodperc alatt kirántja a csuklóját a kezemből és mint a szélvész elrohan az úttest felé. Nem érdekel, ki lát, ki hall, de ha utolértem, bizony kap a seggére.

És nem érdekel, ha sír, mert inkább ő sírjon tíz percig, mint én egy életen át, ha alászalad az autónak.

2018. ápr. 11. 12:14
 13/17 anonim ***** válasza:
53%
Az ilyen kèrdèseket azok teszik fel akiknek nincs gyerekük. Nagyon könnyü a màsikat elìtèlni! De mint ahogy az utolsò is megìrta, inkàbb a gyerek sirjon mint aztàn a szülö. Viszont ha meg nem kiabàlsz rà vagy csapsz a fenekère akkor meg az a baj hogy mièrt nem nevelik manapsàg a gyereket...mindenkinek a sajàt dolgàval kellene foglalkoznia!
2018. ápr. 11. 13:43
 14/17 A kérdező kommentje:

magyarázzátok el légy szíves, hogy egy pár éves kisgyerek hogy tudja kiszabadítani magát az anyja kézfogásából?

Nem úgy kell fogni a gyerek kezét, mint egy taknyos zsebkendőt, hanem határozottan, hogy ne tudjon csakúgy kiszabadítani. egyébként van gyerekem, 2 is, igaz már 22 és 25 évesek, de sose próbáltak meg kiszaladni az úttestre, nem vágták magukat a földre, nem volt hiszti korszakuk - a 90-es években azt se tudtuk hogy mi az -

Akkor úgy látszik én egy szuper anyuka vagyok :))))

2018. ápr. 11. 15:24
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Az idősebb felmenőim is igy emlékeznek hogy minden gyerekük joformán haptákban menetelt mellettük És pár hosan beszéltek, es szaladtak és énekeltek is, a mai gyerekek a mások.aha
2018. ápr. 11. 18:36
 16/17 anonim ***** válasza:
83%

Hogy tud kiszabadulni a gyerek a kezemből? :D

Elég gyorsan. Én nem szorongatom a gyerekem kezét útközben.

Míg kisebb volt, azért csinálta, mert tetszett neki, hogy futok utána.

Minden kisgyerek más és más. Van két bátyjám, már 40 felett járnak, ők ugyanilyen hisztis pukkancsok voltak, mint a fiam. Én nem voltam az, Pedig ugyanazok a szülők neveltek minket.

Örülj neki, hogy a gyerekeid nem voltak hisztériásak, viszont ne ítéld el a többi anyukát, mert nem ismered az előzményeket. Van olyan, hogy hiába mondod a gyereknek, hogy nem, egyszerűen lesz..ja, mert neki is van akarata.

2018. ápr. 11. 19:57
 17/17 anonim ***** válasza:

Hat az en 2 evesem olyan erovel vagja foldhoz magat mikor a kezet fogva setalunk at az uttesten,hogy ember legyen a talpan aki ugy meg birja tartani,hogy nem tori ki a gyerek kezet.neha igy is egy kezenel fogva vonszolom at az uton a visito,vagdalozo gyereket.csodalom meg nem csavarodott ki a keze.

Volt mar,hogy ott maradt a csulkojan a kezem nyoma,mert egyszeruen nem tudtam mashogy biztonsagban atvinni az uton.tehat szoritom en,de azert el nem torom.

De a kedvedert legkozelebb nem fogom majd meg,hagyom rohangalnibaz autok kozott,csak,hogy ne visitson.....ja,nem megsem.

Ez akkora butasag,komolyan.

Ha o nem lenne,akkor en us azt mondanam,hogy aaa ilyen nincs.biztosan anyuka a kuka.mert a ket nagy nem csinalt ilyet.egyszer,egyszer beprobalkoztak de aztan behodoltak.hat a kicsi nem.egymaga rosszabb mint a ket nagy volt egyutt....sokkal rosszabb.

De ez csak atmeneti,idovel o is meg fogja tanulni,hogy nem viselkedunk igy.addig pedig vonszolom magam utan ha kell.akar tetszik masoknak,akar nem.

2018. ápr. 12. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!