Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak szerintem lesznek felnőtt...

Csak szerintem lesznek felnőtt korban komolytalanok a mai “divatos” lánynevek, mint Lili, Luca, Mia, Zoé, Liza?

Figyelt kérdés
Egy kislánynak aranyosak, de egy felnőtt nőhöz mennyire fognak passzolni ezek és a többi hasonlóan rövid nevek?
2018. ápr. 6. 09:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a hagyományos Maris, Bözsi, Gizi és Kati nevek a két vh között jöttek divatba, előtte voltak olyan nevek, amelyek most jönnek vissza és komolytalannak tűnnek. Néhány példa a felmenőim között: Szofi, Boris, Máté. Dédszülők/ükszülők. Az általad felsorolt nevek kategóriájába illik a Fanni is, mégse mosolygott senki sem Gyarmati Fannin. Szerintem semmi gond nincs ezekkel a nevekkel, nyilván van köztük olyan, ami nevetséges, de kortól függetlenül, mert egyszerűen úgy hangzik.
2018. ápr. 8. 09:53
 22/23 anonim ***** válasza:
Ezekkel a nevekkel az a baj, hogy olyanok, mintha véletlenszerűen lennének egymás mellé rakva a betűk :D Egyre jobbakat olvasok, pl.Zorina???
2018. júl. 28. 10:04
 23/23 anonim ***** válasza:
Utolsó akkor neked nem túl széles az ismereted nevek terén, ez azt hiszem egyéni szoc probléma, nem a nevek "hibája". Ezek már napjainkban is tök átlag megszokott nevek, 30 ev múlva olyanok lesznek mint a mi számunkra az Andrea meg Boglárka, stb. SENKI nem fog agyalgatni rajtuk ennyire mint a mostani sok hülye fiatal szülő.
2018. júl. 28. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!