Milyen gyerek/felnőtt jut eszedbe az alábbi nevekről? Hanna, Helga, Henrietta, Hajna, Hortenzia.
Hanna-kényes, tucatlány
Helga-nagydarab, mogorva
Henrietta-bájos, kedves lány
Hajna-elkényeztetett
Hortenzia-kisebbségi lány
Hanna - plázacica stilus, elkényeztetett kis fruska
Helga - kemény, karakán nő
Henrietta - általánosban megmondóember, de felnőttként már egy teljesen átlag vki
Hajna - kicsit beképzelt, sznob
Hortenzia - üzletasszony saját vállalkozással
Hanna szép, de toplista első és engem zavarna ha ennyire gyakori nevet kapna a gyerekem.
Helga az emberek többségében valami "erős", jól megtermett nő képét veti fel, de maga a név szerintem nem rossz.
Henrietta kicsit túl hosszú és pattogós hangzású számomra.
Hajna nem rossz, de olyan befejezetlen (hajnal).
Hortenzia meg egy idős sznob néni képét idézi. Hortinak meg nem tudnám becézni a kislányom...
Szerintem ezek közül Hajnát vagy a Helgát választanám.
Hanna - tucatnév, de amúgy egy szőke copfos lány jut az eszembe
Helga - hisztis (lehet, hogy a Hé Arnold miatt :D)
Henrietta - nekem csak rossz tapasztalatom van, szóval nem véleményezném
Hajna - (majdnem Hajnalka) egy üde, vékony, alacsony vöröses hajú lány
Hortenzia - valamiért hisztisnek képzelem
Henrietta a kislányom- aki cserfes és nagyon kedves, az embereknek, ha baja van ő akkor is megy és segíteni akar- mindenkinek!
Nem mondom hogy nincsenek hisztik- ha vannak azok nagyon durvák!!! (van viszonyítási alapom) az esetek 90%ban nagyon tünemény és 10% a hisztis - ordítós - kiabálós... Nagyon illik hozzá a név- jót választottunk :) Komoly ha felnő, de több féle képpen is becézhető.. A többi nevet nem adnám, ha lenne következő- sok a Hanna és a Hajna a környékünkön. A többi meg nem tettszik.
Hanna - szép, csak túl sok
Helga - kicsit olyan semmilyen
Henrietta - tetszik, bár egy utálatos tanárnő jut róla eszembe
Hajna - akkor Hajnalka, és azt tudnám becézni
Hortenzia - idős mamás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!