Mit gondoltok a melegek gyermekvállalási jogáról?
Az hogy a kezük között felnövő gyerek nem fog tudni különbséget tenni ffi és női szerep és nemek között.
Egy kapu nyitása lenne a "mindenki mindenkivel csinálja" felé, eltűnne a tradicionalis családi kép/minta ahol anya-apa gyerekek vannak.
Es eltűnnének a ffiak. Nekem az nem férfi aki női szerepet játszik és az sem aki erre nyitott. Ez szerintem mentális betegség és káros egy világrol mit sem tudo ahhoz alkalmazkodo egyedre nézve.
Remélem jön valami árviz
Teljes mértékben támogatom. Ugyanolyan jól működő család lehet egy olyan, ahol két apa, vagy két anya van, mint ahol mindegyikből egy-egy. Semmi nem támasztja alá, hogy egy egynemű szülőkkel nevelkedett gyerek nagyobb eséllyel lenne homoszexuális, vagy hogy ne tudná megkülönböztetni a nemeket egymástól. Amúgy milyen nemi szerepeket nem fog megtanulni így a gyerek? Azt, hogy apa keresi a nagy pénzeket, anya meg munka után még otthon is gürizik, főz-mos-takarít? Hála az égnek, hogy ezt nem tanulja meg. Ha két anyukája, vagy két apukája van, akkor is megoszlanak ezek a dolgok, de legalább nem azt tanulja meg, hogy ezek születési nem szerint vannak leosztva.
Azt a nevetséges érvet meg nem tudom elfogadni, hogy azért ne nevelhessenek azonos nemű párok gyereket, mert majd a társadalom kicikizi a gyereket. Miért nem azok ellen kellene lépéseket tenni, akik miatt ezek a gyerekek esetlegesen ki lennének cikizve? Ennyi erővel azt sem lehetne megengedni, hogy egy normál általános iskolába olyan gyereket vegyenek fel, akinek mondjuk hiányzik egy lába, vagy rövidebb az egyik karja, mert majd azt is lesz, aki kicikizi. Normális helyen a cikizők ellen lépnek fel, illetve a szüleikkel beszélnek, és nekik adják értésükre, hogy az ilyen viselkedés nem elfogadható. Onnantól kezdve, hogy a meleg szülők gyerekét sem lenne érdemes cseszegetni, mert lenne következménye, nagyon hamar abba is maradna ez a fajta viselkedés. Mondjuk alapból nem is a gyerekek azok, akik ezt rossz szemmel nézik, hanem némelyik hülye szülő, aki otthon osztja az észt, a gyerek meg csak azt mondja vissza.
El tudnád azt magadrol képzelni hogy nem tudod fiu vagy e vagy lány? Hogy neked adni vagy kapnod kéne a virágot és találomra választasz hím- vagy nőneműt párnak? Mert ebben nevelkedtél?
Ezt vonja maga után ugyanis az egyneműek közti felnövés.
Már miért ne tudná magáról a gyerek, hogy fiú-e, vagy lány? Miért hiszed, hogy akit egynemű szülők nevelnek, az burokban nő fel?
Akkor ennyi erővel az én gyerekeim sem tudják a nemüket, mert sosem mondogattam nekik, hogy ők fiúk :D Sőt, virágot sem szoktam kapni, mert nem szeretem. Attól még a nagyobbik, már iskolás fiam nagyon jól tudja, hogy vannak alkalmak, amikor szokás virágot adni, és azt is tudja, hogy általában a nőknek adnak csak virágot. Pedig ezt nem itthon tanulta. Legalább is olyat még nem igazán látott, hogy én kaptam volna. De gondolom egy kétapukás családban is előfordul olyan, hogy virágot adnak valakinek, például anyák napján a nagymamának, vagy év végén az óvónéninek, vagy akármelyik nőismerősnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!