Mit gondoltok a melegek gyermekvállalási jogáról?
Figyelt kérdés
Akár helyeslő, akár elutasító a véleményetek, indokoljátok kérlek.2018. márc. 30. 13:30
11/32 anonim válasza:
"Egy gyereknek azt látni,hogy 2 férfi enyeleg és nevelik "
A melegek nok is lehetnek.
Es amilyen hazassagok vannak, es ahogy hetero szulok gyereket nevelnek, semmi egy meleg parhoz kepest.
Ajanlom a Modern Csaladot. Senki nem mondhatja, hogy nem valo nekik az orokbefigadott gyerek.
Magyarorszag sotet es korlatolt.
12/32 anonim válasza:
Egyszer már leírtam,akkor minuszig pontoztak.
Elfogult vagyok a témában,mert az egyik gyerekkori barátom azért lett öngyilkos,mert az apja homár lett.
Szerintem a kérdés megközelítése is hibás,mert úgy kellene nézni a dolgot,hogy a gyereknek joga van e normális szülők között felnőni.
Én láttam,hogy a barátom mit szenvedett a faterja miatt és ezt nem kívánom egy gyereknek sem.
13/32 anonim válasza:
Nem helyeslem. Nő-férfi mintát lásson inkább egy gyerek, úgy nem biztos, hogy meleg lesz és azt fogja normálisnak tartani és követendőnek.
14/32 anonim válasza:
13: ez a tipikus gyökér válasz, mintha valaki saját döntéaből lenne meleg... a meleg barátom apával és anyával él. És meleg. Úgyhogy mielőtt fszságikat írsz, nézz utána
15/32 anonim válasza:
12: a barátod buta volt. Emiatt nem tudon sajnálni.
16/32 anonim válasza:
egyedülálló szülő<2 meleg, egymást szerető ember
17/32 anonim válasza:
#12 a barátod tényleg buta volt, mivel nem el, mást inkább nem mondanék róla, de nagyon nem az apja tehet a haláláról.
19/32 anonim válasza:
13-as vagyok és 30+-os nő, nem gyökér. Meleg volt a kedvenc nagybátyám is, valamint egy ismerősöm fia is az, semmi bajom a melegekkel, de akkor is az a véleményem, hogy nő-férfi legyen a minta egy gyerek életében.
20/32 anonim válasza:
én csak két férfi esetében nem helyeslem, csoda lenne, ha az így nevelkedő gyerek megélné a felnőttkort
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!