Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha az orvosomnak azt hazudtam,...

Ha az orvosomnak azt hazudtam, hogy van saját gyermekem, de valójában nincs, kiderítheti az igazságot?

Figyelt kérdés
hazugság, lebukás, kezelőorvos, gyerek

2018. márc. 29. 21:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok és rákérdezett a magánéletemre.
2018. márc. 30. 20:47
 12/18 anonim ***** válasza:
Jaaaa. Hát ennek nem igazán tud utánanézni, egy férfinak akárhány gyereke lehet úgy is, hogy sehol semmi nyoma nincs. De miért kellett ilyet kamuzni? Mi ciki van abban, ha nincs gyereked?
2018. márc. 30. 22:56
 13/18 A kérdező kommentje:
Üzemorvosom.
2018. márc. 30. 22:56
 14/18 anonim ***** válasza:

Aztán mennyivel jobb, hogy azt kamuztad van gyereked?? Mit nyertél vele??

Fiú vagy... A fiúknak egyébként nem szokott még gyerekük lenni!

2018. márc. 31. 06:39
 15/18 A kérdező kommentje:
#14 Én már nagyfiú vagyok. Lehetne.
2018. márc. 31. 07:31
 16/18 anonim ***** válasza:
De miért kellett kamuzni?
2018. márc. 31. 10:28
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem csak a társalgási csevej része volt kérdés, akkor belekerült az egészségügyi aktába, aminek a kivonata megy a hr-re. Mivel ez a kérdés nem eü-i, nem titkos adat, feltűnhet bárkinek, utána jól meglesz a vélemény rólad.

Nem azon kellene tehát izgulnod, hogy az orvos mit hisz.

Egy állítólagos gyerek, aki után pluszszabit se kapsz, azt jelenti, hogy egy felelőtlen farok vagy, aki csak megcsinálta, de fogalmad sincs róla.

2018. márc. 31. 10:42
 18/18 anonim ***** válasza:
Mekkora hülyeséget irt az utolsó. Dehogy kerül be a kartonjába és az üzemorvos semmit nem küld el a munkáltatónak, maximum az alkalmassági véleményt. Azt meg ugye nem befolyásolja. 🤦🏻‍♀️
2021. jan. 30. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!