Gyermeketek ismeri/szereti a kufli meséket?
Figyelt kérdés
2018. márc. 28. 13:37
1/8 anonim válasza:
Nem, nem. Nekem nem tetszett, nem vettem meg.
2/8 anonim válasza:
Igen - youtube-on találtuk, nekem elég eszementnek tűnt elsőre, de nagy sikert aratott.
3/8 anonim válasza:
Enyém ismeri és szereti is. 6 éves lány. Könyvtárból vettük ki az első köteteket és mivel bejött, ezért nagyjából végigolvasgattuk. A legújabbak közül már nem mindegyiket, de a filmet megnéztük tavaly, az is tetszett.
Amúgy Dániel András egyéb könyveit is szereti.
4/8 anonim válasza:
Mi imádjuk. Végre egy mese amin konnyesre nevettem magam, annyira pihent :)
5/8 anonim válasza:
5 éves fiú. Ismeri, megnézi, de messze nem az a kedvenc.
6/8 anonim válasza:
Nem, sajnos Berg Judit egyéb könyve sem jön be. Az egyik könyvben lévő történet végén a jó gyerekek hosszan nyújtják a nyelvüket valaki után. De előtte is csinálják párszor a rosszak. Nyilván a jók a rosszaktól tanulnak... Az egy plüssmacskákról szóló könyv volt, ha jól emlékszem. Rémes volt. Az illusztrációk sem tetszenek.
7/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Berg Judittal kevertem, bocsi. Ugyanolyan rajzok, valószínűleg azért. A kuflit nem ismerem, de a rajzok alapján valószínűleg az sem tetszene.
8/8 anonim válasza:
Először youtube-on találtuk meg de nem tetszett nekik. Könyvben viszont imádják, értik a poénok nagy részét és nekem is élvezet olvasni. Igazi megkönnyebbülés a bartoserika korszak után... 3 és fél évesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!