Szerintetek 1,5 millió Ft megtakarítás elég ahhoz, h gyereket vállaljunk?
Ne a tartalékra hajtsatok, merthogy az elfogy egyszer. Azt kellene elérni, hogy akkora havi bevételetek legyen, amennyi elég hármótok kiadásaira, és esetleg félre is tudtok belőle rakni. Én nem ismerem az igényeiteket, nem tudom megmondani, hogy nektek ez mennyi pénzt jelent. Nekünk minimum 250-300 ezret jelentett első gyereknél, de tény, hogy nem csak a létszükségletre költöttünk azért.
7-es voltam
Kérdező, itt a gyakorin csak milliomosok vannak nem tudtad?
Itt mindenki legalább félmilliós bevételből él persze a magyar valóság az, hogy sokan a tiétektől kevesebb bevételből élnek gyerekkel (pl. mi), mégsem panaszkodnak.
Sőt, nekünk még megtakarításunk sincs, mégis most jön a 2. baba és köszönjük, van mit ennünk, ki tudjuk fizetni a lakbért is.
És 18-as szerinted ez a követendő példa?? 0élettapasztalat,0 munkatapasztalat, szülők nyakán?
Nem kell milliomosnak lenni(kiszakadt làtom a barokkos túlzàs), de egy minimàlis élhető színvonalat azért előteremthetnének maguknak, ha már elég felnőttek a gyerekgyártáshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!