Mit gondoltok egy olyan nőről, aki pár hónapja még nem akart gyereket, most meg ő a világ legboldogabb kismamája?
Állította, hogy ő sose akar gyereket, különben is utálja őket. Amúgy férjnél van.
Most meg terhes, és ennek nagyon örülnek a férjével, és állítólag tervezett baba volt, és sokat változott (pár hónap! alatt), és már akarták a babát.
Semmit. Legyenek boldogok.
Nem lehet, hogy azért mondta, mert nehezen jött össze és így nem záporoztak a mikor jön a baba kérdések?
Ha tervezett volt, akkor lehet már regóta szerettek volna, de nem sikerült és ezért mondogatta, hogy nem szereti őket, mert rosszul esett neki és a kérdések is, hogy miért nincs, mikor lesz.
Ha meg nem tervezték miért ne szerethette volna meg?!
Az én példám! Rám nagyon nem illett volna, hogy nem szeretem őket, mert óvónő vagyok. De ha megkérdezték azt mondtam, hogy még pár évig nem tervezünk gyereket. Nem akartam folyton azokra a kérdésekre válaszolni, hogy még mindig nincs, még nem sikerült stb. Így a család rendesen meglepődött mikor bejelentettük, hogy kisbabánk lesz, akit persze terveztünk nagyon, de nagyon.
Megszeretés? Ez meg olyan, hogy mindig azt mondtam, hogy én kislányt szeretnék. 14 éves koromban eldöntöttem, hogy mi lesz a neve. 24 évesen estem teherbe, kisfiú lett. Mikor kétdezték minek örülnék jobban az igazat mondtam, hogy teljesen mindegy. Bennem volt, egészségesen oly mindegy volt a neme.
Változhat az ember, változhatnak a körülmények. Nem gondolok semmi rosszat, még ha nem is tervezte, biztosan szeretni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!