Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogy reagáltatok volna...

Ti hogy reagáltatok volna ezekre a mondatokra?

Figyelt kérdés
Egy barátnőm mondta ezeket, és azóta is ezen gondolkozom, kicsit rosszul esett, és érdekelne mások véleménye, hogy ez mennyire lehetett rosszindulat, vagy csak én vagyok túl érzékeny. 1. Sose gondoltam volna, hogy neked előbb lesz gyereked mint nekem. 2. Ha te meg tudtad szülni, akkor biztos, hogy nekem is menni fog. 3. Nem vagy szomorú, hogy fiú lett?
2018. márc. 22. 11:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%

Pont ezek épp nem hangzottak el, de az én (mostmár ex)legjobb barátnőmnek is voltak megnyilvánulásai, pl mikor terhes lettem, a húgától hallottam vissza, hogy a f@$zé' kell nekem gyerek, meg egyszer kitalálta, hogy átjön, hoz piát, iszogassunk, bulizzunk (nem bűn, de pont mikor terhes vagyok, + előtte sose jutott eszébe ilyesmi), meg csináljunk képeket, pózolgassunk, mondom, nekem így nincs kedvem, azt megszólal, ha ilyen nehezen viselem a testem változásait, minek lettem terhes...

Szerintem a te barátnődből is az irigység, féltékenység beszél, egyértelmű.

2018. márc. 22. 14:33
 12/16 anonim ***** válasza:
52%
Hát nekem is van olyan ismerősöm, akiről nem gondoltam volna, hogy előbb lesz gyereke, mint nekem. De nem rosszból, csak őt egyáltalán nem érdekelte ez a dolog. Azt, hogy ha meg tudtad szülni, neki is menni fog nem úgy értette, hogy ő is képes rá, ha más is? A harmadik. Hát lehet ő lányt szeretne így hirtelen azért reagált így.
2018. márc. 22. 16:17
 13/16 anonim ***** válasza:

Az előzményeket tényleg csak ti ismeritek.

Én pl olyan embernek mondanám az 1.mondatot aki tipikus bulizós éjszakai életet élő ember, aki nem igazán akarja magát lekötni. Ez nem hiszem hogy sértés, csak megfordulna a fejemben hogy kicsit megváltozott régi önmagához képest.

2. lehet hogy tudja hogy alacsony a fájdalomküszöböd vagy valami, bár ez kicsit tényleg kukacoskodó.

3. ha úgy ismert mint aki elsősorban lányos anyaként tudja magát elképzelni, nem sértő a kérdés.

Szóval: kevés az infó :)

2018. márc. 22. 17:10
 14/16 A kérdező kommentje:
Nincs gyereke, nem is tervezték eddig, most kezdtek el gondolkodni rajta, hogy lassan jöhetne. Ő régebb óta van a pasijával, de nem volt még eljegyzés sem. Én már házas vagyok, és a másodikat tervezzük. Semmi olyasmi előzmény nincs, hogy én betegesebb lettem volna, vagy én nem akartam soha gyereket, tehát igazából egyik mondatnak sincs alapja.
2018. márc. 22. 17:11
 15/16 A kérdező kommentje:
Soha nem voltam bulizós, és annyira nem jó barátnő, hogy a fájdalomküszöbömről bármilyen információja legyen. Egy régi barátnő, aki egy találkozás során ezt mondta, előtte sokáig nem találkoztunk.
2018. márc. 22. 17:12
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Kimondtad a varázsszavakat nem is olyan jó barátnő. Akkor meg szimplán irigy rád, és kereste hol marhat beléd. Le kell kezelni hogy te meg nem gondoltad volna hogy csak ennyi telik az értelmi képességéből hogy ilyen ovis módon odacsíp, aztán kész.
2018. márc. 22. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!