Szülés utáni első rákszűrésre mikor kerül sor?
Figyelt kérdés
Évente járok rákszűrésre. Tavaly, mikor terhes lettem voltam utoljára. Most januárban született a lányom. A 6 hetes kontrolon elfelejtettem megkérdezni, hogy mikor esedékes legközelebb.
Ilyenkor júniusban megyek minden évben.
Az egyik barátnőm szerint nem végzik el, mert lányom csak anyatejes, majd csak akkor, ha már nem szoptatok.
Ezért kérdezem, hogy akkor most tényleg nem mehetek rákszűrésre?
Mert nekem ez nagyon fontos, anyukámnak és a nővéremnek is volt méhnyakrákja :-(
2010. jún. 10. 09:02
11/12 anonim válasza:
Én is januárban szültem,és pont ma jelentkeztem be a jövő hétre. Mi így beszéltük meg a 6 hetes kontrolon.Itt az számít, hogy évente kell menni, viszont én császáros voltam, úgyhogy egyébként sem problémás.
12/12 anonim válasza:
Nekem 3 hónappal a szülés után nem vette le a dokim, azt mondta, várjuk meg legalább a 7-8 hónapot. Hormonok, miegymás miatt.
Nekem is mindenkinek volt méhnyakrákja vagy annak a kezdete, szóval izgultam, holnapra lesz meg az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!