Szerinted mi az ami elvárható egy 8-17-ig dolgozó férfitól a baba körüli feladatokból?
Miért normális, hogy egy apa hétköznapokon 30 percet szán a gyerekére? :((((
A legjobban azt a szót bírom, hogy "segít". Mintha az anya dolga lenne minden, és az apa méltóztatik "besegíteni" a tennivalókban.
Mondjuk mi speciális szitukban voltunk mindig, mert 4 honapos korukban 6 orában dolgoztam már, 9-töl pedig föállásban.
Az éjszaka mindig az enyém, nem tudom ez alap,de nem is tudnék aludni ha hallom,hogy bajuk van :)
Minden más a kettönké,egyedül nem is birnám... a férjem bármiben egyenrangu velem,akármit megcsinál.
Mindketten vezetök vagyunk, elég stresszesek de nagyon szerettünk volna 3 gyereket. Nyugodtan rábiznám az összes gyereket és a háztartást több hétre is. 5 éves 2,5 4 honaposak
Egyedülálló anyaként neveltem a gyerekemet. Így belegondolva sokmindent nem vártam volna el akkor sem, ha ott kett voln a mellettem az apuka. Otthon voltam a gyerekkel, volt időm pihenni. Nem kellett minden pillanatban ott állni mellette. Elvileg azért voltam otthon, hogy a gyerekkel törődjek. Munkahelyen nem igazan teheti meg az ember, hogy leül pihenni, vagy alszik egyet. Gyerek mellett simán megoldható. A kirúgás veszélye se fenyegeti az embert.
Nyilván ideális helyzetben apuka is kiveszi a részét amiben csak tudja.
Mindent és elvárás nélkül, magától kéne. Már ha ugyanolyan jó kapcsolatot akar a gyermekével, mint amilyen jó kapcsolata van a gyereknek az anyjával.
Nálunk az éjszakai ébredés se volt kivétel, a mai napig felváltva éjszakázunk. Akkor is, ha beteg. Szoptatott volt, de az első pár hetet leszámítva sose a kaja miatt ébredt.
Eredmény: ugyanolyan apás, mint anyás 2,5 évesen.
Mire gondolsz pontosan?
Én nappal megfőzök, össze kapom a lakást. Amikor haza ér, neki nincs itthoni dolga. Max leviszi a szemetet. Mi ezzel a probléma?!
Minden, kivéve az éjszakai kelést :)
Ha pedig én is dolgozom 8-17, akkor természetesen felváltva kelünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!