Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés utáni mensessel kapcsol...

Szülés utáni mensessel kapcsolatos kérdés?

Figyelt kérdés

9 hónapos volt a fiam, amikor megjött. Szoptatok, még éjjel is sajna. A soron következő menses előtt a 26-27. napon normális görcseim voltak, minden arra utalt, hogy mejön. Nem jött meg, a görcsök is elmúltak.

Mi történhetett? Terhes szinte biztosan nem vagyok.

2010. jún. 9. 10:45
 1/5 anonim ***** válasza:
A szinte biztos és a biztos közt azért van némi különbség. Amíg szoptatsz, összevissza is jöhet, ha meg tablettát szedsz, akkor nem szinte biztos :)
2010. jún. 9. 10:48
 2/5 A kérdező kommentje:

Óvszerrel védekezünk és nem történt "baleset".

Csak az az érdekes, hogy épp időben jöttek a mensest megelőző jelek.

2010. jún. 9. 10:55
 3/5 anonim ***** válasza:

szia,

nálam is ugyan így volt (van).a görcsök kb időben,de megjönni pár hetes késéssel jön meg csak már 3x kb..úgy hallottam idő kell h beálljon.már várom.

amúgy ha nagyon izgulsz vegyél tesztet.én 3at lőttem el 3hét késésnél..most "csak" 1,5hetet késett..

kitartás :)

2010. jún. 9. 11:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor várok türelemmel :-)
2010. jún. 9. 11:49
 5/5 anonim ***** válasza:

A lányom 4 hónapos volt, mikor először megjött, 6 hós koráig tudtam szoptatni, egy év kellett mire helyre állt a rend. Volt, hogy időben jött, volthogy görcsöltem mikor itt volt az ideje, de csak 2 hét múlva jött meg. Mindenesetre én azért mindig csináltam tesztet, mikor már sokat késett!

Aztán lassan minden visszaállt a régi kerékvágásba!

2010. jún. 9. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!