Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elképzelem, hogy van gyerekem....

Elképzelem, hogy van gyerekem. Ez beteges?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20 éves lány vagyok, sajnos még nem vagyunk olyan anyagi helyzetbe, hogy babát vállaljuk a párommal, de én már nagyon szeretnék anyuka lenni.

Unalmas pillanataimba elképzelem, hogy vsn egy kisbabám, elképzelem a nemét, hogy hogy nézne ki, mit csinálnánk, a nevét is elképzelem,babaruhákat nézegetek, hogy milyeneket vennék neki, ilyesmik.

Szerintetek ez már nagyon beteges? Már babákról álmodtam. Kezdek megijedni magamtól.

Szerintetek más is képzelődött már ilyen dolgokról?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2018. márc. 3. 12:09
 1/9 A kérdező kommentje:

*vállaljunk, van

Bocsánat a helyesírási hibák miatt, telefonról írtam ki a kérdést.

2018. márc. 3. 12:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem képzelődsz, hanem álmodozol. Az egyáltalán nem beteges.
2018. márc. 3. 12:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van 2 gyerekem, és pihentető nyaralásokat szoktam képzelni. Szerinted beteges? 😃

Nem hiszem, hogy az lenne. Ha vennél egy játék babát és azzal játszanád, az az lenne.

2018. márc. 3. 12:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
3# Sajnos a te álmodozásod még valószínűtlenebb.. :)))
2018. márc. 3. 12:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
#3 - én is arról szoktam álmodozni hogy nyaralok ...a hosszú magányos sétàkon a folyosón a wc-re menet. :-)
2018. márc. 3. 12:24
 6/9 Metionin ***** válasza:
Hát ha beteges, akkor én is beteg vagyok, bár én nem gyereket akarok, hanem kutyát. De hasonlóan el szoktam képzelni, hogy milyen lenne, hogy hívnám, hogy játszanék vele, mit vennék neki, amikor futok van hogy elképzelem hogy fut velem meg ilyenek. Szerintem semmi baj nincs ezzel, ha az ember nagyon vágyik valamire, akkor álmodozik róla.
2018. márc. 3. 15:16
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Megnyugodtam! :)
2018. márc. 3. 15:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok 20 évesen:D
2018. márc. 3. 16:31
 9/9 p.szabina1223 ***** válasza:
Miért lenne beteges? Álmodozni nem bűn.
2018. márc. 4. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!