Mit lehet tenni ha látod hogy egy másik gyerek bántja a gyerekedet?
Figyelt kérdés
Történet: Elvittem a 19 hónapos fiamat egy játszó házba.Az egyik kis fiú pedig elkezdet rászállni ,eleinte nem volt erőszakos az apukája rászolt százszor ,úgy voltam vele majd intézik a gyerekek egymáskőzött.Aztán a kis gyerek egyre durvább lett a fiam semmit se csinált nevetett játéknak gondolhatta talán ...A vége az lett hogy a gyerek felnyomta úgy a falra hogy a fejét bele verte a falba akkor már rászóltam hogy "hé mit csinálsz ilyet nem lehet!" természetesen erőteljesen. A gyerek apja is rászolt is kivitte. A többi csak lökdösés semmi volt amit minden pici csinál. Nem értem ,tudom hogy aggódjak e hogy a fiam végig nem állt ki magáért igaz a másik gyerek 3,4 éves volt...de nyáron még ha v.ki igy piszkálta nem hagyta most meg láttam hogy fél... Tudok neki segíteni vagy ilyen helyzetbe nem lehet? Vagy még annyit változik a személyisége hogy fölöslegesen aggódok? Természetesen nem akarom hogy verekedjen de ne is hagyja magát ennyire.2018. febr. 26. 21:54
11/13 anonim válasza:
Pedig a szep szo nem hat egy agressziv gyerekre! Nekem nincs gyerekem , de terrorizaltak gyerekkoromban tudom milyen erzes!! En ha gyerekem lesz es azt mondja bantjak bemegyek es lekeverek egy pofont majd ha a szuloje nem! En nem konyorgok senkinek alljon le! Tanarok meg ugyos szarnak bele szinten tapasztalat! De a legjobb vmi kancigannyal megveretni , akkor tiszta marad az ember keze!!!!
12/13 anonim válasza:
En ilyen helyzetekben a gyerekem mellett alltam folyamatosan, ha jott gonoszkodni a masik gyerek, csunyan neztem ra, es a sajat gyerekemek magyaraztam, hogy "ne aggodj, nem hagyom, hogy bantson, biztosan csak szeretne veled jatszani, megosztod vele a jatekodat?..." Ettol altalaban megszeppenek a nagyobbak, nem merik bantani. Tudom, hogy ettol nem tanulja meg megvedeni magat, de megcsak 19 honapos az a gyerek, nem is most van annak itt az ideje, szerintem fontosabb, hogy erezze, ott vagy mellette, ha szuksege van Rad.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ma vissza mentünk és semmi baj nem volt játszott a nagyobbakkal és ha v.ki sok volt neki oda jött hozzám megvárta hogy elmenjen a kis gyerek és utána játszott tovább. Ebből én azt vettem le hogy tudja hogy én megvédem. Az eset óta sokkal kedvesebb velem puszilgat simogat nagyon édes. Gondolkodtam rajta és rájöttem hogy azért még picike és nincs gyerekek közt igy nem is tudja hogy mikor mi a helyes.. meg ugye ö fiú létére kis szeretett gombóc nem bánt senkit fura neki ha valaki agresszív vele.
2018. febr. 28. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!