Mi a véleményetek a Petúnia, Szamanta, Lídia, Szeléna, Káren és Inez nevekről?
Figyelt kérdés
2018. febr. 26. 20:28
3/21 anonim válasza:
Bár a Lídia sem tetszik, de az az egy, ami még vállalható, a többi szörnyű....
4/21 anonim válasza:
A Lídia és az Inez szerintem jók, a többi nekem túl "magyarosított". A Káren á-val szerintem extrán borzalmas, mivel a magyar nyelvben nincs rövid á, plusz az első szótagon van a hangsúly, így szerintem úgy kell ejteni, mint a "károg" szó elejét, úgy meg nagyon bénán hangzik.
5/21 anonim válasza:
Remélem több heti folyamatos válogatás eredményei ezek a nevek.
7/21 anonim válasza:
Lídia tetszik, Inez is vállalható számomra, de a többit akkor se adnám ha ütnének.
8/21 anonim válasza:
Petúniáról egy Harry Potter szereplő jut eszembe
Szamanta kiejtésre tetszik de leírva szörnyű. Itt Magyarországon nem adnám.
Lídia elmegy
Szeléna szörnyű valami mérgező anyag jut róla eszembe
Kármen is szörnyű
Inezről egy rossz emlék jut eszemb
10/21 anonim válasza:
Egyik sem tetszik. A kedvenc dédim Lídia volt, a tiszteletére döntöttünk a Lívia mellett, mivel hasonló. A Lídia nem tetszik, Lidinek becézték. De még ez meg talán az Inez vállalható, a többit embernek nem adnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!