Ismertek Darinka nevű lányt?
Figyelt kérdés
Itt gyakorin olvastam ezt a nevet,nekem tetszik.
Hogy lehet becézni ?
Milyen kislányt képzelnél el ehhez a névhez ?
2018. febr. 26. 15:19
1/7 anonim válasza:
Én egy két fonott copfos, Harisnyás Pippi típusú, pajkos kislányt képzelek el ezzel a névvel. Kicsit szlávos hangzású.
2/7 anonim válasza:
Ismerek. Ő már felnőtt nő 36-37 éves lehet. Tizenévesen voltunk barátnők, Dara, Dari volt a beceneve kicsit nyíltan ejtve valahogy átmenet az a és az á között. Leírva nem tudom annyira visszaadni.
Én ra asszocialok a név hallatán. Bomvacsaj volt a fiúk kedvence. Fantasztikus alakja volt, nagyon szép lábakkal.
3/7 anonim válasza:
Ismerek.17 éves már.Kicsi korában Darci volt a beceneve,szerintem ez rajta maradt,most is így hívják sokan.Hosszú egyenes barna hajú,husis lány de nagyon szépen eloszlanak rajta a kilók.Szép az arca is.És gyönyörű zöld szemei vannak.
4/7 anonim válasza:
A Darinka szláv eredetú, itt nálunk Szlovákiában sok nőt hivnak igy. Darina a hivatalos név, tehát a Darinka már a becézett formája, nem muszáj tovább becézni.
5/7 anonim válasza:
Ismerek, mar felnott, szerb szarmazasu, Dari a beceneve. Szamomra o a “sokat gondolok magamrol te meg a szememben senki vagy” tipus, pont emiatt taszit mar maga a neve is, mert tole magatol is kiraz a hideg.
6/7 A kérdező kommentje:
Felírtam a listára megtetszett nagyon :)
2018. febr. 27. 07:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!