Kis keresetűek, ti mennyi pénzből gazdálkodtok havonta? Kilátástalannak látom?
írtad a balesetet. nincs valami biztosítás? Nálunk is véletlenül derült ki, hogy a t-mobile-os előfizetésemben volt biztosítás is, így onnan kaptam egy kis összeget.
vannak olyan boltok, piacok, nem tudom, mi van felétek ahol zárás előtti fél/1 órában féláron adják a pékárut, zöldséget, gyümölcsöt. Érdemes lenne felderíteni, nálatok is van-e ilyen. Esetleg ha el tudsz adni pár dolgot, szép, de kinőtt gyerekruhát, játékot, plüsst... fészen vannak ilyen csoportok. A spec. étrendű gyerkőcre nem tudsz kérni valami állami támogatást?
Illetve 3 havonta 1x lehet kérni az önkormányzattól átmeneti segélyt, biztosan segítenek ők is (nem kell félni, hogy emiatt bajba kerülsz, rendesen neveled a gyerekeket, dolgozol, ők suliba járnak). Sajnos bárkihez, bármikor beüthet a krach.. :/
Lehet,hogy hulyeseget irok,de talan megsem.
Nem tudjatok a hazat kiadni albiba?ti pedig kerestek a kornyeken egy panelt.a hiteletek ertekeben kiadjatok a hazat,akkor a rezsit mar a berlo fizeti.ti pedig kivennetek egy kis lakast,kb ugyan ennyiert.panelban a rezsi sokkal,sokkal kevesebb.
Mindjart maradna a zsebetekben tobb 10ezer havonta.
Persze nem tudom merre eltek,van e a kozelben varos,panel es milyenek az alberlet arak.
Mi a volt parommal csinaltuk ezt vallas utan.a kozos lakast kiadtuk albiba,a torlesztot igy fizettek az alberlok.parom egy szobat berelt egy idore,en pedig a ket gyerkoccel egy kis garzont ismerostol.
Igy mindketten jobban jottunk ki,mintha ott maradt volna valamelyikunk.
Ezen kivul en a hust mindig akkor veszem mikor akcios,kiporciozva elrakom a fagyasztoba.ami sporolos kaja az pl fozelek porivel,ugy,hogy a porkoltet bovebb level fozod.2 napig eszitek igy,aztan a maradek porit megcsinalod gulyasnak.sutsz hozza hazi pogacsat es az is jo 2 napi kajanak.
Most ugyan nincs tokszezon,da ha lesz akkor patiszon rantva.
Csirkemaj,mikor akcios veszel boven.egyik felet borsóval,masikat lecsosan megfozod.fott krumplival,rizzsel is jo.igy elrakod a fagyiba,ott elall.
Drukkolok en is nektek,kitartas.
Nyilván körülményfüggő, de a szárítógépet én nem mellőzném.
Nálunk nem viszi, hanem hozza a pénzt.
A villanyszámlámat mindössze 800 Forinttal emelte meg havonta, miközben a gázszámlám 10-zel lett kevesebb (nem enyhébb időszak miatt). Ennyit számított, hogy kevesebb szellőztetés is elég volt és nem kellett túlfűtenünk, hogy száradjanak a ruhák és még a penész is elkerült, mióta gép van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!