Akik Ausztriában/Németo. -ban élnek! Mennyi pénzből gazdálkodtok?
Gondolkozunk azon, hogy kiköltözünk, de nem merjük meglépni. Ezért érdeklődnék az anyagi oldalról, hátha ösztönzően hat :) (nem akarok a pénztárcában kutakodni)
Mennyi a havi bevételetek? Mennyit tudtok félretenni? Aki bérli a lakást/házat, az mennyiért? Mióta vagytok kint? Az ovi, ha fizetős, drága?
Én 6 éve vagyok kint, a férjem osztrák. Ne haragudj, összegeket nem írok. Jól élünk, nem kell a pénz számolgatni, de nem vagyunk milliomosok. Saját lakásunk van, korábban béreltünk. Amit az első írt, az elrugaszkodott összeg. Annak a harmadáért bőven lehet normális lakást bérelni.
A fiam szeptemberben megy bölcsibe, ez havi 200 euró, de nem államiba megy. Az havi 60 euró lenne, ha jól tudom.
Minden attól függ, hogy mit dolgoztok, merre laktok. Nagy különbségek vannak.
Szia! Mi havi 3700 euróból élünk.Egy 5 hónapos babánk van.
Bevásárlás: kb 850-900 eur
Lakás, rezsi, internet, tv:1100 eur
A többi megy félre.
2,5 éve vagyok, férjem már régebb óta (nem magyar).
Németország
net 35euró o2,tv-m nincs....nem is kell.
bérlet 70euró vonat havonta,kaja heti min 80-90euró,ebben benne van cigi,ital,kávé minden.
Moszószer 3-4euró nekem kibírja 2hónapig
Lakbér 400euró
szal én egyedül vagyok igaz.
Mi 3 éve vagyunk Németországban. A havi bevételünk 3500 Euró.Lakás: 500 Euro,de 35 négyzetméter
Internet, telefon: kb.50
Kaja: kb 250-300
Havibérlet nekem: 80 Euro
Autófenntartást nem tudom, de az viszi rendesen a pénzt, 1400 Euro a havi biztosítás, 290 Euró adó, plusz üzemanyag...drága
Meg mondjuk legyen egyéb költség amit magunkra költünk 200.
Eddig próbáltunk amennyit csak tudunk félretenni, hogy végre belekezdhetjünk a csalástervezésbe, meg sok pézt küldünk haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!