Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3.5hónapja szültem, mégis fáj...

3.5hónapja szültem, mégis fáj minden porcikám. Normális ez?

Figyelt kérdés
CSászároztak de gondolom ez nem számít.Fáj a hátam és a derekam,de fáj az összes porcom-térdem ,de főleg a lábfejemben az összes csont is és olyan néha mintha a farcsontomnál be lenne csípődve egy idegszál...a babám nagyon sokat felébred éjjel,nappal szinte semmit sem alszik így pihenni nem tudok,de félek,hamar tönkre fogok így menni.sosem voltam ilyen beteges..fájdogálós tipus de a terhességem végén már nagyon nehéz volt és most olyan mintha kezdenének vissza jönni a tünetek.Igaz még rajtam van 13kiló,de nem tudom leadni sem ,mert szoptatok.Mit tegyek,hogy ne fájjon ennyire a lét,mert néha már a könnyem csorog a fájdalomtól...pedig csak27éves vagyok...és ez nem nyavalygás...más is járt már így?mit tegyek?..ja és naponta kb 1.5sétálok is a kicsivel ,tehát még mozgok is,hogy ne tunyuljak..
2008. okt. 27. 21:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is császáros voltam.Nekem is sokat fájt a keresztcsontom,javasolták a csontkovácsot,de a környéken nincs."Szerencsére" 1* törökülésben ültem és a gyerek után akartam ugrani hirtelen,amikor úgy éreztem megrándult a csípőm.Aztán pár nap múlva teljesen megszünt a fájdalom,akkor rándult helyre a keresztcsontom.Szülés után 1/2-1 év mire a has,méh,csípőizület valamennyire helyreáll.A nyújtógyakorlatok,masszázs,gyógytorna jó hatással vannak az ilyen problémára.
2008. okt. 27. 22:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2008. okt. 28. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!