Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2 szülésen túl, Mirenával...

2 szülésen túl, Mirenával 3,5hónapja és szoptatok. Miért vérezgetek minden szexuális együttlét után?

Figyelt kérdés
8hónapja szültem(2x) októbertől van fent a MIRENA,ebben az évben már 3x menstruálok,vagyis vérezgetek.De megfigyeltem hogy minden együttlét után 1vagy 2napot pecsételek.A doki szerint(telefonon beszéltünk)normális a vérezgetés,és hogy szinte biztos hogy nem vagyok terhes.de akkor mitől lehet ez?a "zsinór" elmozdulása okozhat vérzést?Hátrahajló a méhem
2011. febr. 10. 22:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A napokban írt egy leányzó ezen a fórumin a Mirenáról. Ő azt írta, hogy 10-12 hétig szinte napi szinten pecsételgetett, aztán ez elmúlt, és havonta 2 napig van jelzés értékű mensije.
2011. febr. 11. 05:38
 2/7 A kérdező kommentje:

az oké,a doki is mondta hogy még normális hogy össze vissza jelentkezik.meg a tájékoztatón is írja hogy 6hónapig a felhelyezéstől normális hogy köztes vérezgetés van.

engem az zavar jobban,hogy(mostanában megfigyeltem),amint együtt vagyunk,aznap,vagy másnap tuti pecsételek.Olyan mintha valamit felsértene(holott nem,mert még a zsinórok is a lehető legrövidebbre vannak hagyva).

tudom,el kéne menni dokihoz....de mire azt 2 pici mellett leszerezi az ember!?

2011. febr. 11. 06:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Megértelek, én is nehezen mozdulok, ha dokihoz kell menni:) Próbáltad már felhívni legalább? Lehet, hogy már telefonon rávágná, hogy ez normális, ha meg nem, akkor tényleg muszáj bemenned.

Megtennéd nekem, hogy írsz egy privit, ha túl vagy rajta? Én is ilyet szeretnék szülés után felrakatni, és kíváncsi vagyok. Előre is köszi.

2011. febr. 11. 07:03
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem is szülés után rakták fel nem volt ilyen problémám!
2011. febr. 11. 07:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Én vagyok az az ominózus "leányzó":D

Sajnos nekem is előfordul együttlét után 1-2 napig a pecsételés!A dokim(barátnőm)azt mondta,hogy ez sajnos ilyen az első fél éveben(neki is ilyen van).

2011. febr. 11. 09:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Remélem nem baj, hogy idéztem tőled:)
2011. febr. 11. 09:57
 7/7 A kérdező kommentje:

írtam a dokinak emailt(mi így tartjuk a kapcsolatot,szinte az nap válaszol,nagyon rendes)azt mondta,:mivel még szoptatok,és amúgy is benne vagyok még a fél éveben(mert ennyi kell,hogy hozzá szokjon a szervezet és beálljon a ciklus a mirenától),ez teljesen normális tünet együttes.Persze neki még akkor nem említettem a pecsételést az együttlétek után.(az majd egy következő levél lesz... :-) )

júni 2án szültem és nem menstruálva szept 21én tette föl.6hét múlva mentem kontrollra,addig szinte egyfolytában vérezgettem,pecsételtem.Mikor megvizsgált,és lerövidítette a zsinórokat,azt mondta abszolút nem lát vérzést,vérzésre utaló jelet.

szerintem nagyban hozzá járulhat az is,hogy hormonilag még nem vagyok teljesen "ép".még szopik a kicsi,hol többet,most épp alig 3x egy nap.

mondjuk az én szervezetem megérzi a peteérést is,még szülések előtt is volt,hogy olyankor 1-2napig barnásabb pecsételésem volt,alhasi fájdalommal.ma is pl olyan barnás nyúlósabb valami jött belőlem(a wc papíron láttam)

még 1 hónap van a bizonyos 2 hónapból..azt kibírom,és ha nem javul,akkor irány a doki :-)

köszönöm a válaszokat

2011. febr. 11. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!