Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A ti gyereketek eszi a havat?

A ti gyereketek eszi a havat?

Figyelt kérdés

2018. febr. 21. 12:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
39%
Nem.
2018. febr. 21. 12:46
 2/15 anonim válasza:
80%
Nekem nincs gyerekem, de egyszer én is voltam az, meg sok a pici a családban... Ha csak úgy megkóstolja néha-néha, akkor semmi gond... Kíváncsiság. Így tanulnak, felfedezéssel... Arra figyelj, hogy a tisztát egye meg azért ne sokat :)
2018. febr. 21. 12:47
 3/15 anonim ***** válasza:
78%
Az 5 éves fiam már nem, maximum viccelődve úgy tesz, mintha megnyalintaná. A 3 éves kislányomnak még óriási újdonság ez a sok hó, Ő bizony még frankón belenyal, ha nem vagyok eléggé résen. Bár tegnap mutattam Neki a járdán egy sárga pisifoltos hókupacot, elmagyaráztam Neki, hogy a kutyák simán összepisilhetik a havat, amit aztán nem szerencsés megenni. Azt mondta, pfffujjj, és ment tovább. Utána nem nyaldosta a havat, pedig még vagy egy órán keresztül hóembert építettünk.
2018. febr. 21. 12:48
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
En amikor kicsi gyerek voltam, egy időbe néha ettem. Talán 2 télen fordult elo. Normalis
2018. febr. 21. 12:52
 5/15 anonim ***** válasza:
87%
az egyetlen kikötés, hogy a sárga hóból nem szabad enni. Amúgy miért ne? Emlékszem, már bővel általános iskolások voltunk, amikor még mindig ledobtuk az ereszről a jégcsapokat és azt szopogattuk hazafelé menet.
2018. febr. 21. 12:54
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
nem. de tudom hogy a csoportjukban van aki igen, mert mesélte. én is ettem gyerekként, szomjúság ellen ha anyám nem látta. Nyugi, még élek
2018. febr. 21. 12:58
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekkoromban en is ettem, emlekszem ra, sot a jegcsapot is.

Ezt szerintem minden gyerek csinalja.

2018. febr. 21. 13:08
 8/15 anonim ***** válasza:
1-2 éves kor között még mindent megkóstolt, a havat is, azóta nem.
2018. febr. 21. 13:12
 9/15 anonim ***** válasza:
Megkóstolták már.
2018. febr. 21. 13:23
 10/15 anonim ***** válasza:
Megkóstolta mindket gyerekem.Jégcsapot is pedig az nagyon mocskos.
2018. febr. 21. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!