Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A ti babatok is őrülten sir...

A ti babatok is őrülten sir tanácsadáson?

Figyelt kérdés
10 hónapos a lanyom. Mikor megyunk tanacsadasra mar mimor a merlegre ültetem, elkezdi a sirast, mikor a doktornő meghallgatja, stb, végig sir, addig amég ki nem jovunk. De hangosan, visítva, folyik a konnye. Ennyire felne ott? Mar reg kapott oltást emlekezne ra?
2018. febr. 19. 13:18
 1/10 anonim ***** válasza:
94%

Hát nem tudni. Ha nagyon ragaszkodó, akkor valószínű csak az zavarhatja, hogy olyan emberek veszik körül, akik nem szerepelnek a napjaiban.

A fiamnak sosem volt óriási ragaszkodása, simán elvan bárkivel. Még a buszon ülő nénivel is hazamenne ha engedném.....

Na ő nem szokott sírni a tanácsadáson. Oltáson is csak a csípés miatt.

2018. febr. 19. 13:23
 2/10 acelsziv ***** válasza:
0%

Nem az oltás, hanem a születés játszik szegénykémnél. Az egy óriási trauma a babáknál.

A mi két gyerekünk nem átlagos módon született. Nem is félnek az orvosoktól és az összes vizsgálaton vigyorognak és nevetgélnek.

2018. febr. 19. 13:28
 3/10 A kérdező kommentje:
Lehet. Ragaszkodo nagyon. Meg idegenekkel nem baratkozik még, de akkor is fura hogy csak az en lanyom csinalja ezt:-)
2018. febr. 19. 13:29
 4/10 A kérdező kommentje:
Kettes, ezt hogy érted? Az en lanyom csaszarral született 6 óra vajudas utan...
2018. febr. 19. 13:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjad kérdező...mi is császárral születtünk, öcsémmel, mi meg totálisan csendben voltunk, bármi adódott.
2018. febr. 19. 13:38
 6/10 anonim ***** válasza:
26%
Adjatok neki tanácsot: 'Ne sírj, kisbaba!'
2018. febr. 19. 13:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én hüvelyi úton szültem a lányomat,és egészen két éves koráig ordított a tanácsadáson. Én úgy vettem észre félt és amiatt csinálta ezt. Aztán mikor már lehetett rá hatni szavakkal megértette,hogy nem kell félni. Azóta csend van.

Átérzem a helyzeted elég rossz volt,hogy csak a mi lányunk ordított végig,dehát nem vagyunk egyformák. Túléltük.

2018. febr. 19. 13:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem pl. sokszor aludt tanácsadáson, de olyan szinten, hogy kb. arra is csak mocorgott, hogy vetkőztetjük a mérleghez.

Amikor meg nem, akkor megkapta a kulcscsomómat, vagy csak olyasmit, ami újdonság volt neki és az lekötötte :)

Amúgy nyilván fél, hiszen fehér minden, idegen doktornéni (hiszen ritkán látja), fehérben, stb.

2018. febr. 19. 14:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Több mint kétéves a kisfiam, de még mindig úgy ordít, ahogy a tiéd is. Nem hiszem, hogy konkrétan az oltástól félne, inkább csak fél mindentől, ami ott történik. Remélem, nemsokára megérti, hogy nincs mitől tartania.
2018. febr. 19. 15:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Az én lányom egész picinek nem félt, viszont kb. másfél évesen kapott agyhártyagyulladás elleni szurit, és azt megjegyezte (egy épületben van nálunk az orvos és a védőnő). Na, azóta akárhányszor odamegyünk, teljesen mindegy, hogy miért, üvölt, mint akit nyúznak - fél, hogy megint oltást kap. Most 2,5 éves, legutóbb már sikeresen megbeszéltük, hogy a védőnéni nem bántja, csak beszélgetünk róla, hogy milyen ügyes, és megmérjük, milyen nagy. Most nem üvöltött, de végig mondta, hogy menjünk ki, haza kell mennie :D A dokinál még mindig elsírja szegény magát, ha bemegyünk.
2018. febr. 19. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!