A ti babatok is őrülten sir tanácsadáson?
Hát nem tudni. Ha nagyon ragaszkodó, akkor valószínű csak az zavarhatja, hogy olyan emberek veszik körül, akik nem szerepelnek a napjaiban.
A fiamnak sosem volt óriási ragaszkodása, simán elvan bárkivel. Még a buszon ülő nénivel is hazamenne ha engedném.....
Na ő nem szokott sírni a tanácsadáson. Oltáson is csak a csípés miatt.
Nem az oltás, hanem a születés játszik szegénykémnél. Az egy óriási trauma a babáknál.
A mi két gyerekünk nem átlagos módon született. Nem is félnek az orvosoktól és az összes vizsgálaton vigyorognak és nevetgélnek.
Én hüvelyi úton szültem a lányomat,és egészen két éves koráig ordított a tanácsadáson. Én úgy vettem észre félt és amiatt csinálta ezt. Aztán mikor már lehetett rá hatni szavakkal megértette,hogy nem kell félni. Azóta csend van.
Átérzem a helyzeted elég rossz volt,hogy csak a mi lányunk ordított végig,dehát nem vagyunk egyformák. Túléltük.
Nekem pl. sokszor aludt tanácsadáson, de olyan szinten, hogy kb. arra is csak mocorgott, hogy vetkőztetjük a mérleghez.
Amikor meg nem, akkor megkapta a kulcscsomómat, vagy csak olyasmit, ami újdonság volt neki és az lekötötte :)
Amúgy nyilván fél, hiszen fehér minden, idegen doktornéni (hiszen ritkán látja), fehérben, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!