Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Valaki vitte már haza az...

Valaki vitte már haza az újszülött babáját a kórházból tömegközlekedésen?

Figyelt kérdés
Mivel nincs autónk , ezért máskép nem tudjuk megoldani. A környezetünkben sincs olyan ember akinek autója lenne. Lehetséges tömegközlekedésen haza vinni a babát?
2018. febr. 18. 21:10
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
97%
Ja, és mózesre se kötelezhetnek, mi van, ha én hordozom, kendőben? Semmi közük hozzá. Ha a törvényben nincs leírva, akkor NEM kötelező, ennyi.
2018. febr. 19. 10:57
 32/40 anonim ***** válasza:
86%

72 %-os, felnőtt nő létedre ezt igazán illene tudni , az a kötelező, ami a törvényben van, és / vagy amit a bíróság elrendel. Ennyi, senki és semmi más nem kötelezhet semmire.

És bizony elárulom neked, hogy nincs olyan törvény hogy a kórházból a gyereket csak autós hordozóban lehet vinni. Mert szerinted a putriban láttak már autos hordozót? És valahogy mégis otthon van az a 20 gyerek / család.

Egyébként, szégyellném magam hogy felnőtt nő létemre nem vagyok képben, hogy mi az a törvény.

2018. febr. 19. 11:15
 33/40 anonim ***** válasza:
68%

TAXI!

Nehogy már a három napos babádat BKV-ztasd főleg most, göthös-szezonban...

Normális esetben én vagyok az utolsó, aki taxizik, de ez pont az a helyzet, amikor nincs más megoldás.

2018. febr. 19. 14:25
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

72%-os, felnőtt nő létedre tudhatnád, hogy ami nincs törvénybe írva vagy nincs a kórház szabályzatában önkormányzat által hitelesítve, az NEM kötelező!

Azt a kórházat, aki pedig ilyen bromságot állít, perrel be kell fenyíteni, nézd meg, azonnal leszarják, miben viszed a gyerekedet haza.

Ha nincs autónk, NINCS hordozónk, és azt a nővért, aki ezen pattog - vagy főorvost -, szerintem ott helyben elküldeném az anyjába.

2018. febr. 19. 14:32
 35/40 anonim ***** válasza:
37%
34-es vagyok, jó más az, ha három megállót kell vinni szinte üres villamoson, meg más az, ha Újbudáról Óbudára :D
2018. febr. 19. 14:33
 36/40 anonim ***** válasza:
42%

"TAXI!

Nehogy már a három napos babádat BKV-ztasd főleg most, göthös-szezonban.."

Nem írta, hogy Budapest. Máshol viszont nem biztos, hogy van Taxi.

2018. febr. 19. 14:40
 37/40 anonim ***** válasza:
74%
Én egy borsodi kis szar faluban nőttem fel, de még oda is ment taxi. Nem csak Pesten létezik ilyen. Biztos van olyan hely, ahol nincs, de ha a kérdezőnek van rá lehetősége (amire elég agy esély van) akkor azzal jobban járna, mint a tömegközlekedéssel.
2018. febr. 19. 15:00
 38/40 anonim ***** válasza:
62%
A baba mellett arra is gondolj,hogy nem biztos,hogy jól leszel ahhoz,hogy nem tudom mennyit busszozz,áll,sétálj stb...valahogy oldjátok meg a kocsi kérdést.
2018. febr. 19. 15:45
 39/40 anonim ***** válasza:
84%

Ahol korhaz van, sot szuleszet is ott van taxi.

Alfoldi 1500 as falzban lakom , oda is ment taxi.

2018. febr. 19. 16:39
 40/40 anonim ***** válasza:
37%
Naja, csak mondjuk 20-40km taxival kissé sokba kerül.
2018. febr. 19. 17:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!