Valaki vitte már haza az újszülött babáját a kórházból tömegközlekedésen?
72 %-os, felnőtt nő létedre ezt igazán illene tudni , az a kötelező, ami a törvényben van, és / vagy amit a bíróság elrendel. Ennyi, senki és semmi más nem kötelezhet semmire.
És bizony elárulom neked, hogy nincs olyan törvény hogy a kórházból a gyereket csak autós hordozóban lehet vinni. Mert szerinted a putriban láttak már autos hordozót? És valahogy mégis otthon van az a 20 gyerek / család.
Egyébként, szégyellném magam hogy felnőtt nő létemre nem vagyok képben, hogy mi az a törvény.
TAXI!
Nehogy már a három napos babádat BKV-ztasd főleg most, göthös-szezonban...
Normális esetben én vagyok az utolsó, aki taxizik, de ez pont az a helyzet, amikor nincs más megoldás.
72%-os, felnőtt nő létedre tudhatnád, hogy ami nincs törvénybe írva vagy nincs a kórház szabályzatában önkormányzat által hitelesítve, az NEM kötelező!
Azt a kórházat, aki pedig ilyen bromságot állít, perrel be kell fenyíteni, nézd meg, azonnal leszarják, miben viszed a gyerekedet haza.
Ha nincs autónk, NINCS hordozónk, és azt a nővért, aki ezen pattog - vagy főorvost -, szerintem ott helyben elküldeném az anyjába.
"TAXI!
Nehogy már a három napos babádat BKV-ztasd főleg most, göthös-szezonban.."
Nem írta, hogy Budapest. Máshol viszont nem biztos, hogy van Taxi.
Ahol korhaz van, sot szuleszet is ott van taxi.
Alfoldi 1500 as falzban lakom , oda is ment taxi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!