Valaki vitte már haza az újszülött babáját a kórházból tömegközlekedésen?
Nem nagyon tudom elképzelni hogy nincs a környezetedben olyan ember a mai világban akinek van autója.
Én nem tenném ki buszozásnak sem az újszülöttet, sem magamat.
Hívj egy taxit!
#10 gondolom mentőt hív, ha megindul a szülés.
Tényleg a taxi lenne a legjobb. De ha nem tudjátok taxival, mindenképpen a tömeget elkerülve a munkaidő és suli vége előtt érdemes tömegközlekedni.
Ha arra sem telik hogy taxit hívjatok , akkor ott fogjátok felnevelni a gyereket?
Mellesleg a mai világban azt sem hiszem el , hogy senki ismerősödnek nincs autója.
Szerintem nem probléma közösségi közlekedéssel hazamenni. Nyilván ne a legnagyobb csúcs idején menjetek, de ez talán megoldható. Taxi kissé drága, ha messzire kell menni.
Ha van jogsitok akkor kocsi bérlés is szóba jöhet. Napi 3-4000 forintért már vannak olcsóbb autók. Plusz benzin persze. Persze ha közelre mentek vagy nincs senkinek jogsi és semmiképpen sem akarsz közösségi közlekedést használni akkor taxi.
Szerintem pedig attol is fugg milyen hosszu lenne az ut, hanyszor kene atszallni, tomott buszon vagy esetleg csucsforgalmon kivul egy majdnem ures villamoson viszitek-e.
Mi kulfoldon elunk, a masodik babankat tomegkozlekedessel hoztuk haza. De csak azert, mert nagyon szep napos ido volt, nem volt kulonosebben hideg sem, es a 10 perc setan kivul osszesen 2 metromegallora van a korhaz. Itt megjegyzem, hogy a budapesti metrora nem szallnek fel ujszulottel. Az itteni metro fenyevekre van az ottanitol tisztasagban, es egyaltalan mindenben.
Én is a taxit javasolnám.
Én elhiszem, hogy nincs a közeletekben olyan ismerős, akinek van autója, nekünk sincs. (Illetve egy van 10 km-rel arrébb, de ő biztos, hogy nem vinne be szülni, ha úgy adódna.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!