Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi gyerektartást ítélne...

Mennyi gyerektartást ítélne meg a bíróság? Egyet nevel, kettő gyereket az anyukája?

Figyelt kérdés
Kb 150e ft a nettó jövedelme, ami hivatalos, a többi feketén megy, de ezt ugye nem lehet bizonyítani. Eddig 20-20e-t fizetett a 2 gyerekre. Viszont meglett az új nőtől a gyerek, azóta nem hajlandó fizetni. Az eddigi gyerektartás sem bírósági ítélettel lett annyi, hanem önként ennyit volt hajlandó fizetni a többszázezres keresetéből. Most munkahelyet váltott, ahol nettó 150e van lepapírozva. Mennyit ítélhet meg a bíróság? Szabhat meg olyat is hogy a nagyobb kiadások felét vagy valamennyi összegben köteles hozzájárulni?
2018. febr. 18. 12:44
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
58%

utolsó! Azért ezt te sem gondolod komolyan! Szerinted mindig a nő hozzáállásán múlik? Mert a nő dolga, hogy az egoista, elkényeztetett apától szépen, türelemmel, és meghunyászkodva kikönyörögje, hogy ugyan fizessen már némi pénzt a gyereke eltartására?

Neked szerencséd volt. Van olyan olyan apa, aki egyszerűen nem hajlandó kompromisszumot kötni.

Ne érts félre, itt nem feltétlen a férfiakról beszélek, hanem akár anyáról is, amennyiben apánál maradnak a fiókák.

Jelen esetben honnan tudod, hogy anyuka követel? Nekem úgy tűnik, hogy azt fájlalja, hogy apuka lehetőségeihez képest nem vesz részt kellően a gyerekek nevelésében.

2018. febr. 20. 06:49
 22/22 anonim ***** válasza:
Nyilván úgy értette, ahogy én is: ha apuka baxik a gyerekre, akkor majd én, mint anya megoldom.
2018. febr. 20. 07:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!