Ha a bíróság minimum 60. 000 Ft gyerektartást ítél meg, de nincs összesen annyi fizetésem, mi történik?
Igazuk van az előzőeknek.
Ha változtak a végzés meghozatalakor fennálló körülmények(pl kevesebb lett a fizu) akkor perújításnak van helye, új eljárás lefolytatásának.Holnap megkérdezem neked az egyetemen egyik tanáromat,hogy mit tudsz még tenni.Jogra járok.
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a választ...
az az igazság, hogy ott ronthattam el, hogy azt hittem, ha automatikusan levonják az 50%-ot, mert kevesebb a fizum, akkor az a normális, és nem kell külön bejelentenem.
Illetve, most tudatosodott bennem, hogy a végrehajtó egy csomó dolgot elszámolt. Pl. az OEP-től kaptam közvetlenül a táppénzt, de csak 60 nap múlva számolták el. Ez azt jelenti, hogy pl. a decemberben esedékes gyt-re az oep csak februárban küldte nekik a pénzt. Mivel nincs maximalizálva az összeg, ezért összevonták a februári jövedelmemmel, a decembert pedig mínusz 60.000-nek könyvelték el.... eléggé felháborító, mert ez 4 hónapig volt így. Egyértelműen kijön a 240.000 Ft-nyi hiány... többlet meg ugye nincs, mert nincs maximum gyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!