Emma, Luca vagy Zoé legyen?
Ha nem akarod,hogy tucatneve legyen akkor talán Luca. (Zoé és Emma most nagyon sok született)
De személy szerint nekem nem tetszik,ugyhogy én a vezetéknévhez inkább az Emmára szavaznék.
Én több Lucababát is ismerek itt Bpn a budai oldalon, Zoéból még csak 2 kislánnyal találkoztam.
Nem tetszik a Luca, de a vezetéknévhez ez illene a legjobban. Másodiknak Zoé. Mindenképp mássalhangzóval kezdődjön.
Mind tömegnév lett már, de a Zoé a legvisszataszítóbb nekem, rosszul vagyok tőle...
Inkább Luca.
Off:nővérem 3 kislánya Luca,Emma és Zoé:D
De hogy a kérdesre is válaszoljak,mind tetszik,nagyon szé nevek.De talá a Luca illik legjobban a vezetéknévhez.
Mind3 név nagyon gyakori mostanság...
Anna? azt is gyakorinak mondják, de én egy kislányt sem ismerek. Ha nekünk lesz még 1 kislányunk, ő Anna lesz :)
a Luca vagy a Zoe is jo valasztas, de az Emmat keruljetek szerintem, borzasztoan cseng, olyan , mintha azt akarnad mondani parasztosan, hogy " ez ma"
egy ismerosom szokott trefalkozni ezen a neven, hogy mutatja a kezevel, mintha onkielegitene, hogy e " e mma , e mmeg holnap" .... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!