Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Emma, Luca vagy Zoé legyen?

Emma, Luca vagy Zoé legyen?

Figyelt kérdés
Solymoskövi a vezetéknév, így rövidebb nevet szeretnénk, így jött a három név ötlet. Második nevet több okból sem szeretnénk.
2018. febr. 17. 21:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
33%
Amelyik párodnak és neked legjobban tetszik. Komolyan idegen nők szavazzák meg a gyermeketek nevét?!
2018. febr. 17. 22:21
 12/22 anonim ***** válasza:
66%
En az Emmara szavazok :)
2018. febr. 17. 22:58
 13/22 anonim ***** válasza:
Mindhárom listás volt nálunk is. Unokahúgom Emma, ezért a kislányunk Luca lett.
2018. febr. 18. 00:39
 14/22 anonim ***** válasza:
9%

Ha nem akarod,hogy tucatneve legyen akkor talán Luca. (Zoé és Emma most nagyon sok született)

De személy szerint nekem nem tetszik,ugyhogy én a vezetéknévhez inkább az Emmára szavaznék.

2018. febr. 18. 06:30
 15/22 anonim ***** válasza:

Én több Lucababát is ismerek itt Bpn a budai oldalon, Zoéból még csak 2 kislánnyal találkoztam.

Nem tetszik a Luca, de a vezetéknévhez ez illene a legjobban. Másodiknak Zoé. Mindenképp mássalhangzóval kezdődjön.

2018. febr. 18. 07:00
 16/22 anonim ***** válasza:
Ha csak ezekből lehet választani, akkor Emma.
2018. febr. 18. 08:13
 17/22 anonim ***** válasza:

Mind tömegnév lett már, de a Zoé a legvisszataszítóbb nekem, rosszul vagyok tőle...

Inkább Luca.

2018. febr. 18. 10:01
 18/22 anonim ***** válasza:

Off:nővérem 3 kislánya Luca,Emma és Zoé:D

De hogy a kérdesre is válaszoljak,mind tetszik,nagyon szé nevek.De talá a Luca illik legjobban a vezetéknévhez.

2018. febr. 18. 12:02
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

Mind3 név nagyon gyakori mostanság...

Anna? azt is gyakorinak mondják, de én egy kislányt sem ismerek. Ha nekünk lesz még 1 kislányunk, ő Anna lesz :)

2018. febr. 18. 14:27
 20/22 anonim ***** válasza:

a Luca vagy a Zoe is jo valasztas, de az Emmat keruljetek szerintem, borzasztoan cseng, olyan , mintha azt akarnad mondani parasztosan, hogy " ez ma"

egy ismerosom szokott trefalkozni ezen a neven, hogy mutatja a kezevel, mintha onkielegitene, hogy e " e mma , e mmeg holnap" .... :D

2018. febr. 18. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!