Elítélik azokat az embefeket az embertársai akik korán vállalnak gyereket?
hát ha 4 éve együtt éltek, és pénz is van, szeretet is van, érettség is van akkor hajrá.
azt még mérlegeld, hogy ha ne adj isten szét mennétek, neked egyedül kell boldogulnod - ergo nem árt egy jó kis szakma, vagy munkatapasztalat, főleg ha az ingatlanotok pl az övé..
Előfordulhat, de mit érdekel? Ha nem szegénységbe vállaljátok, akkor a ti dolgotok. Ellenkező esetben felelőtlenség akármilyen korban szegénységre vállalni, de ez is a ti döntésetek lenne, max elvennék tőletek, ha nem tudnátok róla gondoskodni rendesen.
Egyébként, azokat akik nem vállalnak gyereket, sokkal inkább elítélik az emberek. Tapasztalat.
En 20 evesen a masodikat szultem :)
Az elso gyerkoc fel eves koraban vettunk lakast,majd en a ket gyerkoc mellett tanultam,apukajuk is tanult munka mellett.
Ram is sokszor furan neznek,foleg ugy,hogy itt vagyok 29 eves es van egy 11 eves nagyfiam.nem nezek ki 29 nek.sokszor elkerik a szemelyim😂
A 3.gyerkoc 27 eves koromban szuletett es sajat tapasztalatom szerint sokkal konnyebb volt minden fiatalabban,pedig akkor tanultam sokat.most nem tanulok,nem dolgozom meg es sokkal jobban megviselt a harmadik gyerkoc baba kora,a hisztis korszak,a nemalvas.
Imadok fiatal szulo lenni,az elso perctol imadtam.
De en is ismerek olyat aki megszulte 18 evesen a gyereket,par evig szenvedett vele itt-ott aztan vegul a nagyszuloknel kotott ki a gyerek,apuka messze valami kis faluban el,uj csaladdal.anyuka pedig elhuzott angliaba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!