Nem akarom tovább nevelni a férjem gyerekét. Mit lehet
tenni?
Figyelt kérdés
18 éves fiú, lassan 3 éve van velünk. 2 közös gyerek van. Belefáradtam a harcaiba, abba hogy gyűlöl engem. Az anyukájához nem tud menni, a nagyszülők már öregek. Az egyetlen megoldás, ha én költözök a gyerekekkel. Vagy van esetleg más?
"Azóta nem igazán érdeklődik a gyerekek után sem."
Sajnálom,kérdező,hogy egy neveletlen gyerek tönkretette a házasságotokat.
Remélem,megjön az esze a férjednek és legalább a másik kettő gyerekről is gondoskodik majd,ha már tőled nem is szeretne semmit.
Sok szerencsét!
2018. márc. 16. 13:54
33/41 anonim válasza:
A másik kettő is az övé de nekik van anyjuk is es válástol még az apjuk marad. Ki nem tenném az utcára egyik gyerekem sem.latszik hogy nem a verszerinti anyja.Vagy majd akkor is igy gondolkodik ha a sajátjai készitik majd ki kamaszon? Hogy nem akarom nevelni?
2018. márc. 16. 14:59
34/41 anonim válasza:
Neki is van saját anyja.
A 2 közös gyerekre viszont már most tojik apuka,akkor gondolom,hogy válás után mennyire fogják majd érdekelni.
2018. márc. 16. 15:04
35/41 anonim válasza:
Ha lenne anyja az anyjánál lenne elhelyezve szerintem
2018. márc. 16. 15:13
36/41 anonim válasza:
Van anyja,csak lepasszolta,amikor már nem tudott vele ő sem bírni.De ezt leírta a kérdező is.
2018. márc. 16. 15:22
37/41 anonim válasza:
Sajnálom, hány évesek a közös gyerekek?
2018. márc. 16. 15:35
38/41 anonim válasza:
Utolso fereg a ferjed. Soha ne fogadd vissza, fizesse a gyerektartast, annyi a nagy joga..
2018. márc. 16. 17:39
39/41 anonim válasza:
Nèzd elsősorban a fèrjednek kellene gatyábarázni őt . Mivel neked semmi közöd hozzá
2018. márc. 16. 18:33
40/41 anonim válasza:
Hát most éppen úgy nem foglalkozik azzal, hogy ő nevelje a ti közös gyerekeiteket, mint ahogy ezzel a kamasszal sem foglalkozott, hogy helyette a nagy szülők nevelik.
Kitartást kérdező! Remélem hamar jobbra fordulnak a dolgok esetleg a férjed észbe kap, beszél a kamasszal és meg oldjátok!
Annyi pozitívum csak van, hogy nem neked kellett két gyerekkel költöznöd
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!