Egy pontosan 57 éves babakocsit ajàndékoztak nekem. Mit csinàljak vele?
Van egy szomszédom,ugye mindennap talàlkozunk.
Ö kitalàlta hogy amibe ö nött fel 57 évvel babakocsiban ö azt nekem ajàndékozza,pedig elötte legalàbb 10 alaklommal kihangsulyoztam,hogy milyen babakocsit akarok,honnét és mennyiért.
Annyira ràm akarja tuszakolni,söt màr holnap hozza is àt,hiàba mondom hogy a pàrom nem fog beleegyezni egy 57 éves öreg besàrgult divatjamult roncsnak.
Ràadàsul beàllitott rengeteg babaruhàval is,amibe ö nött fel,meg a 60 éves testvérei.
Ha itt lesz a baba és nem abba a babakocsiba fogja làtni a babàmat,tuti hogy összefog esni bànatàban.
Mert szerinte ez a régi babakocsi nagy értékü,és ilyen senkinek se lesz csak nekem,és hogy a pàrommal is beszél ma,hogy igenis az legyen a babànak.
Mit tegyek?
Sehogy se tudtam még elutasitani,de megbàntani se akarom..
Ja és a babakocsi nem a gyerekeiröl maradt le,hanem magàrol,meg a testvéreiröl.
A gyerekei nem abban nöttek fel.
Vajon miért?
Köszi mondtam hogy meglepetésnek szànta a nagybàttyàm,hogy ö vesz nekem babakocsit,igy nincs szükségem kettöre.
Persze jött a vàlasz:De a ruhàkAT azt elfogadom ..
Na végül elveszem a ruhàkat,ne sértödjön meg,de jol eldugom a pincébe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!