Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy pontosan 57 éves babakocsi...

Egy pontosan 57 éves babakocsit ajàndékoztak nekem. Mit csinàljak vele?

Figyelt kérdés

Van egy szomszédom,ugye mindennap talàlkozunk.

Ö kitalàlta hogy amibe ö nött fel 57 évvel babakocsiban ö azt nekem ajàndékozza,pedig elötte legalàbb 10 alaklommal kihangsulyoztam,hogy milyen babakocsit akarok,honnét és mennyiért.

Annyira ràm akarja tuszakolni,söt màr holnap hozza is àt,hiàba mondom hogy a pàrom nem fog beleegyezni egy 57 éves öreg besàrgult divatjamult roncsnak.

Ràadàsul beàllitott rengeteg babaruhàval is,amibe ö nött fel,meg a 60 éves testvérei.

Ha itt lesz a baba és nem abba a babakocsiba fogja làtni a babàmat,tuti hogy összefog esni bànatàban.

Mert szerinte ez a régi babakocsi nagy értékü,és ilyen senkinek se lesz csak nekem,és hogy a pàrommal is beszél ma,hogy igenis az legyen a babànak.

Mit tegyek?

Sehogy se tudtam még elutasitani,de megbàntani se akarom..

2008. okt. 27. 16:29
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Ja és a babakocsi nem a gyerekeiröl maradt le,hanem magàrol,meg a testvéreiröl.

A gyerekei nem abban nöttek fel.

Vajon miért?

2008. okt. 27. 18:12
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem kerek perec mond meg,hogy te nem akarod ezt a kocsit használni.én csak az ő kedve miatt biztos nem használnám!mond azt hogy tegye el,majd jó lesz a saját unokáinak.
2008. okt. 27. 19:44
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kedvesen mond meg neki, hogy bizony már a Te vagy a párod szülei meg is vették a kisunokának a babaholmikat, babakocsit, és hát nem kívánhatja Tőled, hogy megbántsd a nagyszülőket azzal, hogy nem az ő ajándékukban tologatod a babát. :)
2008. okt. 27. 20:48
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszi mondtam hogy meglepetésnek szànta a nagybàttyàm,hogy ö vesz nekem babakocsit,igy nincs szükségem kettöre.

Persze jött a vàlasz:De a ruhàkAT azt elfogadom ..

Na végül elveszem a ruhàkat,ne sértödjön meg,de jol eldugom a pincébe

2008. okt. 28. 13:29
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy ezekkel a régi kocsikkal nem nagyon lehet buszra szállni, áruházakban közlekedni, mert nem erre lettek kitalálva. Amúgy egy ilyen antik kocsi tényleg értékes, mások ölnének érte. Ha neked nem kell, add nekem :) Én rajongok a régi babakocsikért, csak nem engedhettem meg magamnak, hogy vegyek egy rendeset is, meg egy ilyen régimódit is, mert ez tényleg csak ségtálásra jó. De ezek sok mainál jobban bírják a strapát. Egyszer láttam a tévében egy műsort, amiben mutatták, hogy az amcsi sztároknál nagy divat most az ilyen antik, 50-60 éves babakcsi. Én imádnám :)De tényleg nem jó arra, ahogy azt manapság használják, egyszerűen nem felel meg a mai életritmusunknak. Bár én a helyedben elfogadnám, és ház körüli sétákra használnám, persze nem vagyunk egyformák, én tényleg imádom az ilyen ritkaságokat, de van aki nem szereti. A ruhákat viszont én se fogadnám szívesen mert a baba divat is már annyit változott... Nekem anyukám adott pár ruhát, amit még én viseltem 21 évvel ezelőtt, és sokkal kevésbé praktikusak, mint a maiak.
2008. okt. 28. 23:11
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is imádnám azt a kocsit.Helyrepofoznám és ahol lehet ott sétálnék vele.Persze ez csak a környék lenne,hisz ezeket nem lehet összecsukni,így kocsiba sem tudnánk tenni.De tetszene.:)A ruhákat meg szerintem is fogadd el.mosd ki őket laposan és néha add rá egy picit amikor látj a szomszédasszony.Biztos nagy örömet okoznál Neki.Persze csak ha olyan anyagból vannak és nem tiszta műszál.Bár ennek is ottvan a veszélye,mert lehet minden ruhát eltett és ahogy nől a gyerek úgy ad rá ruhákat.Na az már nem lenne túl jó.Viszont azért szívesen körülnéznék a padlásán,milyen ruhák voltak anno.:)
2008. okt. 29. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!