Kislányt szeretnénk a férjemmel. Volt valaki úgy h kislányt akart és fiú lett? Szerettétek ugyanúgy, nem számított h nem azt akartatok?
Én meg sem kérdeztem az uh-n, hogy micsoda, nekem mindegy volt, csak egészséges legyen, tényleg :) Viszont ismertem olyat, aki sírva rohant ki az ultrahangról, mikor mondták neki, hogy fiú, annyira lányt akart :(
Nem nagyon tudom megérteni az ilyet, más azért is küzd, hogy egészséges gyereke lehessen, azokat a szülőket biztos nem foglalkoztatja, hogy jaj fiú e, avagy lány.
Kérdező, szerintem ugyanúgy fogod szeretni a kisfiadat is, amint megpillantod!!!
Mi is nagyon lányra készültünk, főleg a férjem. 18 hetesen az orvosom megkérdezte szeretnénk e tudni, és hogy mit szeretnénk. Mondtuk kislányt, erre ő, márpedig kisfiú. A férjem erre: micsoda? Biztos?
Elég egyértelmű volt 😊 mire kijöttünk a rendelőből már úgy beszélt róla hogy kisfiam. Nála eddig tartott.
A férjem monda, kell. Kell. Kell. Minden csak kell.
Elárulom, az, hogy ha van valakinek egy egészséges gyereke, az mindennél többet ér.
Ilyen mentalitással tényleg ne vállaljatok gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!