A saját otthonomban nekem kell fegyelmeznia férjem fiát?
Én leöntöttem volna lével a gyereket, ha direkt kiönti a levet. Stb. Ha kell, verbálisan aláznám. Ugyanazt csinálnám vele, mint ő velem.
Akármilyen leereszkedő egy gyerekkel szemben ez a viselkedés, de ha mástól nem, ettől majd észhez kap, de legalább nem akar majd nálatok lenni.
Ennek a kapcsolatnak vége.
Azért írd majd meg, h apuka mit mondott, mikor hazaért.
Nem értem hogy írhatja egy válaszoló azt h a kérdezőnek semmi köze a gyerekhez... mért, nem a férjéé vagy mi?? Ha pl. nekem lenne egy gyerekem az előző házasságomból, akkor biztos kiakadnék ha a jelenlegi párom azt mondaná hogy semmi köze hozzá...
Kérdező ha neked ez így nem oké, akkor hagyd ott a párod, akkor nem kell a gyerekkel bajlódnod. De gondolom a gyerek már akkor is meg volt amikor hozzámentél feleségül. Most már mindegy, legközelebb olyan pasit keress akinek nincs gyereke ha nem akarsz vele foglalkozni.
38-as, elárulod mi köze van a férje gyerekéhez???
De tényleg komolyan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!