A saját otthonomban nekem kell fegyelmeznia férjem fiát?
20#
Biztos, hogy azt is érzi, hogy nyűg.
De azért is ilyen, mert megszokta, hogy apa nem szól rá akkor se, ha a csilláron lóg.
20-as vagyok.
Lehet, hogy nem lett eddig rendesen megnevelve a gyerek. De azért Kérdező, te még kialakíthatsz vele egy normális kapcsolatot. Legyél kedves a gyerekkel, állj hozzá szeretettel, foglalkozzatok vele közösen a férjeddel, és ez meghozza a gyümölcsét. Majd szeretni fog hozzátok menni és ezért lehet h ott normálisabban fog viselkedni.
Még csak 6 éves, próbálgatja a határokat, főleg ha senki nem foglalkozik vele, ez neki figyelemfelhívás. Magától nem fogja tudni mi a helyes viselkedés, rá kell vezetni.
Imádom ezeket az önjelölt gyermekpszichológusokat akik ide írogatnak.
Igen, a kérdező fogadja kitörő lelkesedéssel ha a gyerek belekeni a mogyorókrémet a méregdrága kanapéba, vagy éppen filctollal rajzolja össze a falat!?
Persze, akkor maradjon nyugodt,és még mosolyogjon is hogy jó kapcsolata maradjon egy olyan neveletlen gyerekkel akihez semmi köze és nem is az övé!? :D
Na ne fárasszatok...
Nehogy már mosolyogva nézze ahogy tökreteszi a lakást egy neveletlen kis takony kölyök, akire rá sem lehet szólni!?
Apucival együtt lapátra a francba.
És legközelebb válassz gyermektelen férfit.
Mindig az kér hamarabb bocsánatot, akiben nagyobb a szeretet..
Ha elfogadtad, ahogy állítod, akkor szerintem ezért gondolja a férjed azt, amit.
Hétvégi apuka. Neki csak a jó pillanatok kellenek, hogy jól álljon a lazaság és jófejség, a gyerek szeressen menni, nem akar nevelni meg cirkuszolni, mert utána nem úgy néz rá a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!