Éjszakára egy pár hetes babának sok a 22-23 fok?
Éjszaka 20 fok volt,nappal max 22.
Mostmár egy éves,igy éjszaka 19 nappal 21.
Nekem nincs még gyerekem csak informálódni járok ide, de nem is tudtam hogy a szobahőmérsékletet is fokra pontosan kell figyelni.
Másrészt panelben lakom, itt nem is lehet sehogy szabályozni, maximum azzal hogy kinyitom az ablakot, de gondolom a közvetlen huzat/hideg levegő se jó neki. Ilyenkor mi a teendő?
5# a fűtéstől való meleg intenzívebbnek hat és szárazabb. Gondolj bele, nyáron vagy tavasszal megvisel téged a 26fok? Nem! Mert teljesen más a levegő ha fűtesz és ha termeszetesen annyi a hő amennyi.
Jo persze 30felett már a nyar is kellemetlen de 26 fok pont jó.
Míg pl én 23 fok felett kohogok mert kiszáradok.:)
Amugy minden választ köszönök. Ment a zöld :)
A bolcso halal miatt aggodunk,nemtudjuk h legyen.
Mert reggelre 18fok lesz,ha 22-23 van este (ejszakara -éjfél körül- ez kb 20-21re lemegy) de ha 22 alatt van este akkor nagyon lehülünk reggelre.
Vízteres kandallónk van és ugye ha nem kelünk úgy akkor a tűz elalszik reggelre.
Abszolult egeszsegtelen a tulfutott lakas
Kiszaritja a nyalkahartyat es a bakteriumok gyorsabban tamadnak tobb a poratka stb stb
Ezen kivul meleg a mely alvast zavarja
Bolcsohalal veszelye megduplazodik tul meleg lakasban.
A baba rosszul alszik immunrendszere gyemgebb lesz es konnyen megfazik.
Tul meleghez szokik ez nagyon rossz lesz neki kesobb edzetlen lesz.
Nappal 19 max 20 c az idealis ejjel 15-18
Ez nem penz kerdese a termeszetrol nem is beszelve.
Ez igazi kelet eu szokas tulfutes.
Harmadrészt nincs pénzünk normalisan fűteni? Ezt nekem szántad?:)
Erdészetünk van, bőven van tüzifánk egész évre! Es pénzünk is lenne fűteni,ha nem fával tüzelnénk. Masképpen nem vállaljuk a gyerekünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!