Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Baj ha a fiam mellett nincs...

Baj ha a fiam mellett nincs apa igy milyen férfiképe lesz?

Figyelt kérdés
A volt férjem nem kiváncsi a gyerekre, gyerektartást fizet de nem akarja látni.Igy mégis milyen apapélda lesz elötte. A szűkebb családi körben is csak nők vannak, Apukám már rég meghalt és a nővéremnek is két lánya van, akik idősebbek a fiamtól. Az óvodába is mind óvónénik vannak.
2018. febr. 9. 18:04
 1/4 anonim ***** válasza:
29%
Akkor nem lesz apaképe. Te kell, hogy legyél az apja is.
2018. febr. 9. 18:11
 2/4 anonim ***** válasza:
48%

Nem kell, hogy te legyél az apja.

Lesz majd tanárbácsi az iskolában, lesznek kedvenc férfikarakterei mesékben meg tvben. Ha sportolni fog, lesz edzője, aki valószínűleg férfi lesz.

Nehezebben fogja összerakni a szilánkokat, de valamit ő is össze fog tudni rakni. Aki körülötte van, azt jól válogasd meg.

Sokkal jobban jár így, mint egy bántalmazó vagy más módon rossz apaképpel(megbízhatatlan, alkoholista, bűnöző, stb.), erre gondolj, ha elbizonytalanodnál.

2018. febr. 9. 19:25
 3/4 anonim ***** válasza:
31%
Az én ferjemen látszik h nen volt édesapja és eleve férfi sem a családban!Ő is tudja/érzi.nem jó de ha nem kivancsi rá az apa akkor randizgass és keresd az "apukát" :)
2018. febr. 9. 19:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Az én férjemen is látszik, hogy nem volt apja. Olyan simulékony, nem az a határozott férfi. Kön nyen bírok vele :9 :) De tényleg, elmosogat , bármiben segít. Mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy kamionos, 3 hetente van itthon. Ami rossz, mert 3 fiunk van és épp a múltkor mondta, hogy be fogja fejezni, bár nemtudom, mit fog csinélni, hisz 20 éve kamionos.Mást nem is csinált, ezért is támogattam, hogy megoldjuk...lényeg, hogy mondta, hogy ő is érzi, hogy nem volt apa példa és ezt nem akarja a gyerekeknek.

Én igyekszem "kemény" lenni, mérmint mint példaképp, de sztem ez se lesz a legjobb, mert lehet utána, amikor lányokat kell választani, akkor a kis puhányabb csajszikékat nem fogják szeretni. Merthogy azt szokták meg, hogy anya fát hasogat, betonkeverőbe lapátol, burkol stb....úgyhiogy nem tudom ennek mi lesz a vége. Egy biztos kamaszodó fiam nagyon felnéz pl az edzőre, amit mond az szent...meg több évvel öregebb fiúkkal barátkozik, de nagyon jól, a nagyok is keresik a társaságát. Hát itt ilyenek vannak. Nem ideális, nem tudom mi lesz a vége..

2018. febr. 10. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!