Név választásával kapcsolatban kérdeznék?
Figyelt kérdés
Az nagyon bután hangzik ha a vezetéknév A-ra végződik és a keresztnév pedig A-val kezdődik?
egyszerűen nincs olyan név ami igazán tetszene csak ez de félek hogy nagyon hülyén hangzana, szerintetek?
2010. jún. 7. 12:36
1/10 anonim válasza:
kicsit furcsa lesz,és ha különleges az a-ra végződő vezetéknév,nem valami gyakori,akkor még fennáll az is,hogy nem értik bemutatkozáskor,mert összeolvad a keresztnévvel. pl.:Karmelita Anna-karmelitanna??
2/10 anonim válasza:
Hát legalább a vezetéknevet elárulod? így nehéz...
3/10 anonim válasza:
Nekem a kolléganőm A A-s, és még sosem jutott eszembe, hogy nem jó a neve. Sőt, ttszik.
4/10 A kérdező kommentje:
a vezetéknév Varga és az Adriánra gondoltunk, de ez mellett még talán szóba jön a Noel, Erik, Máté de a férjemnek az Alex tetszik nagyon az viszont nekem nem.
Segítetek dönteni pár napom van csak a szülésig :D
2010. jún. 7. 13:36
5/10 anonim válasza:
Szerintem nem baj a két A. Nem hangzik egyáltalán rosszul. A Legjobb tényleg az Adrián. Az legyen. A többi most elég tucatnév. Sok boldogságot a picihez!
6/10 anonim válasza:
Adrián teljesen jó a Varga mellett:)
7/10 anonim válasza:
Szerintem is jól hangzik, nem zavaró a két A.
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
akkor azt hiszem meg is van a név ez legalább mindkettőnknek tetszik :)
2010. jún. 7. 15:00
9/10 anonim válasza:
Varga vezetéknévhez nem rossz még az Adrián sem, szerintem.
10/10 anonim válasza:
Szerintem is jó, és nem nehéz kimondani egyáltalán.
Sok boldogságot ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!