Melyik név legyen ezek közül?
Figyelt kérdés
Mindenképpen Róza nevet szeretnék, de a rövidsége miatt nem illik a vezetéknévhez. Lelkileg is kötődöm ehhez a névhez.
Két nevet nem szeretnénk (csak, hogy ne legyen egyszerű 😊)
Légyszi a válaszadáskor legyetek tekintettel arra, hogy valamelyik a kislányom neve lesz.
Tehát a nevek:
Rózabella
Rozalinda
Rozina
Rozita
2018. febr. 6. 16:38
21/34 anonim válasza:
Rozetta vagy Rozina.
A Rozalinda olyan szappanoperás :D
23/34 anonim válasza:
Rozina vagy Rozália.
A többi szappanoperás.
26/34 anonim válasza:
Rozalinda neeee!
A Bella miatt a Rozabella tetszik, a Rozina is vállalható. És az Annarózát nem tudod elképzelni? Abban is benne van a Róza.
27/34 1112 válasza:
Én valamelyik előző vagyok; az eredetileg felsoroltakból a Rozinát preferálom; a Rozella meg Rozelda vagy Rozellina formában tetszene inkább, mert valami kombósítás nélkül kicsit talán túl gazellás:) A Rozellináról meg a vazelin jut amúgy az eszembe mégis; de talán ez volt a második kombósítás , ami eszembe jutott; amúgy azt nem tudom, mit csinál. De nemtom, talán a Rozina a legjobb énszerintem ezek közül továbbra is:)
28/34 1112 válasza:
*Esetleg még talán Rozeldina, de lehet, hogy az már túl különleges, de szerintem nagyon jól hangzik
29/34 1112 válasza:
*kombózgatok még, azért még ezt is ideírom:) Rozinella:) Ez is kicsit túl cifrás, az előző verzió jobban tetszett:) Rozinellia:) Rozinellita:)
30/34 1112 válasza:
27.28.29-vagyok,meg még valamelyik másik, a Rozel elejű lehet , hogy egy kicsit dízeles, és ha azt kicseréljük, és a végét is kicseréljük valami nem olyan kellemes szóra, akkor az már nem annyira jó; de amúgy önmagában szép:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!