Melyik szandál legyen a kettő közül?
Figyelt kérdés
A drágább bőr, az olcsóbb műbőr.
Jelenleg DD. Step cipőcskéje van. Melyik szandit érdemesebb megvenni szerintetek? Fontos, hogy bőr legyen? 15 hónapos a lányom.
2015. ápr. 13. 20:49
1/9 anonim válasza:
Én azt venném, amelyikben könnyebben tud lépkedni, jobban tartja a lábát. A drágább jobbnak tűnik.
2/9 A kérdező kommentje:
Holnap megyünk, természetesen felpróbáljuk mindkettőt. Még az is lehet, h találunk mást. :) Én is a drágább felé húzok, már csak azért is, hogy valódi bőr. :)
2015. ápr. 13. 21:01
3/9 anonim válasza:
Lányomnak több CupCake cipője volt már, és jók. Hiába nem bőr, szerintem jó minőségűek azok is.
De természetesen meg kell fogdosni, fel kell próbálni, és úgy mehetsz biztosra.
4/9 A kérdező kommentje:
Ezeknek is gumi a talpuk, mint a DD. Step cipőinek? :)
2015. ápr. 13. 21:10
6/9 anonim válasza:
Én nem voltam megelégedve a cupcake cipőkkel. Nézd meg a baren suche cipőcskéket. Azok közép árkategóriásak, bőr, és jó volt.
7/9 anonim válasza:
Kicsi gyereknek szerintem fontosabb, hogy mennyire tartja a lábát és hogy hajlik-e a talpa, mint az hogy bőr-e. Sokszor olyan merev talpú cipők vannak hogy döbbenet!
8/9 anonim válasza:
Mekkora a lába gyereknek ? Mert ahogy látom a kètt cipőböl nincs minden mèret ,de èn cup cake cipöt venèm meg ,nekünk jó volt fogta bokáját ès kènyelmes is volt szèp is volt .
9/9 A kérdező kommentje:
Megvolt a vásárlás.21-es méret kellett, volt belőle az üzletben. Az Elephanten szandit vettük meg. Többet is felpróbáltunk, de ebben ment a legstabilabban.köszönöm mindenkinek a tanácsot. :)
2015. ápr. 17. 00:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!