Szerintetek engedjek így a nevek terén?
Sziasztok! Kislányunk lesz, a páromnak már van négy kislány, nekik mind egy egy virág a keresztnevük. A párom ragaszkodik hozzá hogy mi lányunk neve is bele illeszkedjen a sorba. Viszont nekem egyik általa ajánlott név sem tetszik. Hiába mondok neki akármilyen nevet nem hajlandó elfogadni.
Ti mit tennéket?
Szerintem mutasd meg neki, hogy itt is hány kérdés van, amiben meg akarják változtatni a nevüket a fiatal felnőttek, mert annak idején a szüleik valami különleges nevet akartak nekik :D
Vagy ezeket a válaszokat.
Ezekből a Dália a szép.
Gréta, Hanga, Imola, Írisz?
Amik itt felvetődtek, azok közül nekem nagyon tetszik az Imola és a Flóra.
Szerintem elég sok lehetőség van virágnevekben. Biztosan találtok olyat, ami mindkettőtöknek tetszik. Ne ragaszkodjon azokhoz, amit csak neki tetszenek.
Miért baj, ha nem akarja hogy kilógjon a sorból?
Néhány hozzászólásból érződik a volt feleség és a gyerekei iránti utálat, úgy hogy semmit nem tudunk róla. Lehet ott is a férfi miatt lettek virág nevek.
Ha nem lenne a többi gyerek elgondolkodnál az általa felvetett neveken? A gyerekednek a feltesói lesznek. Lehet nem is baj, ha nem lóg ki a sorból.
Írtak most divatos szép virág neveket, biztos lesz olyan ami mindkettőtöknek tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!