Ha az első terhesség alatt nagyon csíkos lett a hasam, a másodiknál csak még rondább lesz?
Úgy értem, hogy a már meglevő hegek újra bevörösödnek, tovább szakadnak, esetleg még több lesz belőlük?
Ugyan még csak 10 hónapos a fiam és az elkövetkezendő 4 évben nem szeretnék újból teherbe esni, de elgondolkoztat a dolog. Vele 11 kilót híztam a terhesség alatt, ami szerencsére le is ment, de olyan hosszú, mély, sötét csíkjaim lettek, hogy az borzasztó. Létezik olyan, hogy nem lesznek még hosszabbak ezek a hegek, "csak" újból bepirosodnak (vagy még azt se)?
Nekem az elsőnél nagyon csúnya volt, nem múlt el teljesen, csak halványak lettek.
A másodiknál nem pirosodtak be újra, pedig sokkal nagyobb hasam volt, és nem lett több és nem repedtek tovább. Engem is meglepett 😃, a legrosszabbra készültem.
Köszönöm szépen a válaszaitokat! :)
Első válaszoló: sajnálom, hogy így jártál, bárcsak lehetne tenni ellene. :/
Második válaszoló: akkor azért nincs minden veszve :) Én is szinte csak hasra híztam, mindenki "elborzadt" mekkorára nőttem. Hát, ez van.
Nekem igaz alig lettek pirosak a striáim, de szétszakadt rendesen a bőröm. Szülés után körülbelül 5 hónappal már a régi volt a hasam, ha valaki nem figyeli nem is veszi észre a striákat, de sajnos ott vannak. 14 hónapos a kislányom, most újra terhes vagyok. Azt mondta az orvosom, hogy sajnos tovább fognak ezek repedni és újak is lehetnek. Alacsony vagyok, így nagyon nagy volt a hasam. És 25 kilót híztam, 2 hónap alatt leadtam, mert rengeteget sírt a kislányunk, így ha volt egy kis időm aludtam. A kép szülés után 5 hónappal készült.
Kedves 7es! Nagyon szép hasad van, büszke lehetsz rá. Ha 25kg hízás csak ennyire viselte meg a bőröd, nem hiszem, hogy most is aggódnod kéne :)
Egyébként már nekem is nagyon sokat halványodtak, de akkor is nagyon el vagyok keseredve. Tudom, hogy nem ez a legfontosabb dolog, de már az nts vizsgálatok közben is láttam a sok (akár több gyermekes) kismamának a hasát, és esküszöm nekem volt a legcsúnyább :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!