Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A modellek hasa miért nem...

A modellek hasa miért nem csíkos terhesség után?

Figyelt kérdés
2015. júl. 19. 09:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

1. létezik olyan kezelés, ami eltünteti őket

2. retus

3. smink

4. nem vagyok modell, mégsem csíkos a hasam 2 gyerek után...

2015. júl. 19. 09:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én feleségem is szült két gyereket, de nem csíkos a hasa, és nem modell.
2015. júl. 19. 10:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok modell, szültem két 4,5 kg-os gyereket és nem vagyok csíkos. Nem is kentem semmivel. Genetika is.
2015. júl. 19. 10:28
 4/8 anonim ***** válasza:
3 gyerek után sem csíkos a hasam.
2015. júl. 19. 10:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem vagyok modell, de az enyém sem az.
2015. júl. 19. 10:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Szülés után már ritkán modellkednek tovább. A mosell szakmában 28-30 éves kor után nem sok keresnivaló van, ezután vállalnak gyereket.
2015. júl. 19. 11:37
 7/8 anonim ***** válasza:

4 kg feletti babát szültem, de nem csíkos a hasam, holott nem vagyok modell.

Nem tudtam előre, hogy nálam miként alakul majd, ezért naponta 2x kentem babolaj géllel. Hogy ez mennyit segített, fogalmam sincs, de leginkább szerintem genetika.

2015. júl. 19. 12:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Tényleg sokan akkor vállalnak gyereket, amikor már visszavonultak. Akik hamarabb szülnek, azoknak vagy szerencséjük van, vagy némi sminkkel eltűntetik, de olyan is van, hogy szándékosan hamarabb hozzák világra a babát (mondjuk szerintem ez hatalmas hülyeség, mert a striák akár 5-6 hónapos terhesen is megjelenhetnek).
2015. júl. 20. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!