Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mennyit költöttetek babakel...

Ti mennyit költöttetek babakelengyére?

Figyelt kérdés

Nekünk kb. egy milliónál fog megállni a történet, ebben benne van minden: az orvosi látogatások, szülés, babakocsi, bútorok, ruha, egyéb vackok, gyerekszoba.

Néha dobnék egy hátast legszívesebben mert ez így azért nagy összeg (tudom hogy lehetne dupla ennyi is meg fele ennyi is). A párom és a család szerint is kicsit elszálltunk és van hogy veszekszünk is emiatt de egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ne a lehetőségeinkhez képest legjobbat vegyük a gyereknek vagy olyat ami marhára nem tetszik.

Ajándékba/kölcsönbe egy db kismama nadrágon kívül semmit sem kaptunk mert nincs a közelünkben kisbabája senkinek.

Problémamentes álomterhességem van egyébként és természetes úton fogant így a fentieken felül nincs kiadás (lekopokom).

Ti mennyit költöttetek ha nem illetlenség megkérdezni és nálatok voltak belőle konfliktusok?

2018. febr. 2. 15:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%

6os vagyok, köszönöm a lepontozást.

Nos, kíváncsi lennék, ha három terhességből két beteg magzatotok lett volna, akkor ti nem kapartátok volna össze akár a föld alól is a teszt és a magánorvos díját? Inkább mint két gyereket szüljetek meg halva igaz?

2018. febr. 2. 18:40
 12/15 anonim ***** válasza:
69%
Orvosra-szülésre vagy 200 ezret, babaholmikra vagy 400 ezret. Nem volt ezzel konfliktus. A férjem nem értette miért akarok mindenből újat venni, de rámhagyta. Nagyszülők nem mondtak semmit.
2018. febr. 2. 19:04
 13/15 A kérdező kommentje:
6&11 Nagyon sajnálom ami történt, remélem minden oké veletek. Én mindenkinek zöld kezet adtam nem tudom ki és miért volt ilyen rosszindulatú. :(
2018. febr. 2. 19:23
 14/15 anonim ***** válasza:
61%
Orvos-szülés kb 200.000 Ft.Babakelengye : 300 ft körül
2018. febr. 2. 20:25
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Sokat...nem számoltuk. De rengeteg mindent nem vennék meg újra mert nem is használtuk. Nálunk ebbe nem szólt bele senki.
2018. febr. 3. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!