Melyik nevek tetszenek ezek közül?
Fiú: Ádám, Hunor, Félix, Csongor, Gergő, Lázár, Kende, Olivér, Mátyás, Rómeó, Xavér
Lány: Panna, Napsugár, Bíborka, Dorottya, Janka, Imola, Emília
A vezeték név Pető
Csak az Ádám tetszik. És szerintem ez passzol a legjobban a vezetéknévhez.
Lányból ha nagyon muszáj, Bíborka, de ez sem igazán... Esetleg a Dorottya helyett Dorina.
Ádám, Csongor, Lázár, Olivér
Bíborka, Janka, Imola
Pető Ádám, Pető Hunor, Pető Csongor, Pető Gergő, Pető Olivér, Pető Mátyás
Pető Janka, Pető Dorottya, Pető Imola, nekem ezek hangzanak jól a vezetéknévvel.
Pető Ádám, Pető Olivér, Pető Mátyás, Pető Rómeó, Pető Xavér
Pető Panna, Pető Napsugár, Pető Dorottya, Pető Janka, Pető Imola, Pető Emília
Szép: Ádám, Hunor, Félix, Csongor, Gergely, Mátyás, Rómeó
Szép: Bíborka, Dorottya, Imola, Emília
Vezetéknévhez passzol:
Ádám, Olivér, Mátyás, Rómeó, Gergely (Gergő formában viccesen rímelne, és olyan mesefigurás hatása lenne, meg egyébként is eredetileg a Gergő a Gergelynek a beceneve volt)
Passzol lány: Napsugár, Janka Félig passzol lány: Bíborka, Dorottya
Fiú nevet ezek közül választanám: Mátyás, Gergely, Rómeó
Lány nevet ezek közül választanám: Végülis a Napsugár az jó, csak kissé szokatlan számomra; akkor még lehet jó a Dorottya, a Bíborka meg már nem annyira illik hozzá szerintem.
Emíliával pl tök rossz is kimondani, de amúgy kár, mert amúgy gyönyörű név; Pannával rajzfilmfigurás lenne megintcsak; tővel meg valamilyen tői, ilyen rudak jutnak eszembe, amivel föl van karózva a szőlő. Janka meg egy picit nekem túl kislányos.
Ádám, Gergő, Olivér
Dorottya, Emília
(Napsugárhoz és Pannához megjegyezném, hogy ha minden jól megy, lesz 60-80 éves is az illető. Most képzeld el, ősz hajjal, és ahogy mondják neki, hogy Napsugár néni csókolom!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!