Egyedülálló anyaként hogy éljek meg?
Nagyon sajnálom a helyzetedet, lehetne téged okítani, hogy segélyre nem szülünk, de szerintem inkább légy büszke magadra, hogy be merted vállalni és próbálod kihozni a helyzetből a legjobbat!
Tanácsot sajnos nem tudok adni, mindenképp a kicsi felügyeletét kellene megoldani, ami nem egyszerű. Én még úgysem tudok elmenni dolgozni, hogy férjem van, mert ovi nem nyit 5-kor, nekünk meg akkor kellene indulni munkába... És ha esetleg anyukàddal beszélnéd meg, hogy fizetsz neki, ha vigyáz rá? Csak nem kérne annyit mint a bébiszitter és így talán szívesebben vigyázna rá mint ingyen :)
“Tudom nem fog tetszeni, de hiába nincs benne az apuka az anyakõnyvi kivonatban, egyszercsak bekattan nála az apaság, és 8 év múlva ugyanúgy kérheti a bíróságnál az apaság vélelmének megdöntését, és a jogait, hiába nem fizetett eddig. “
Tévedés, ennek megvan a törvényes határideje. Egy ilyen ügy 8 év múlva bírósági szakaszba sem fog eljutni, ha apuka fejreáll, akkor sem. Az anyakönyvbe pedig képzelt személy kerül be apaként, ha nincs vélelmezett vagy jogi úton megnevezett apa.
Én csak a bölcsi (bármikor beveszik) és munka dolgot látom megoldásnak, amit vmi érthetetlen ok miatt nem akarsz....
Így számodra sztem nincs megoldás...törődj bele, h ennyiből éltek és kész.
HA a szüleidnél élni is nagyon rossz, akkor tennék a büszkeségemre meg arra, mit művelt az apa, a világot is kiforgatnám a sarkából azért a pénzért, ami tőle jár, mert ez segítene abban, hogy a gyerekem ne ott nőjjön fel, ahol én is szenvedtem és szenvedek.
A saját ostobaságos miatt a gyereked szív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!