Egyedülálló anyaként hogy éljek meg?
Figyelt kérdés
Az a problámám hogy egyedül nevelem a mostmár egy éves kislányom. Szüleimmel lakunk. Sajnos egyre kevésbé segítenek, mind anyagilag, mind a lányom nevelését illetően. 38-39.000 forint összesen a családim és a gyes-em. Gondolom mondanom sem kell hogy ebből jóformán semmit sem tudok megvenni... Tudnátok segíteni hogy milyen lehetőségeim vannak pénz keresni? Gondolkoztam bébiszitteren aki pl 7 napból, 5ön, napi 4-6 órában nálunk vigyáz a picire és én addig tudnék valamit dolgozni (de annak nem látom értelmét hogy a keresetem több mint felét elvigye a bébiszitter). Vagy állami támogatások vannak-e amik segítenének rajtam?! Ki volt már ilyen helyzetben? Milyen megoldási lehetőségeim vannak? Kinek mi vált be?2018. jan. 30. 13:02
21/39 anonim válasza:
Ezzel a butasággal, hogy "az apa ne kerüljön képbe", a gyerekkel szúrtál ki. A gyerek apja pedig az arcodba röhög miközben ti nélkülöztök.
22/39 anonim válasza:
Látod ezért nem szülünk segélyre. Amúgy meg a szüleid segítenek, hisz ott lakhattok
23/39 A kérdező kommentje:
Megkérném azokat akik nem ismerik a gyerek apját (aki megütött terhesen, idegbeteg és sokszor kényszerített dolgokra) és nem ismerik a szüleimet azok be kommenteljenek, hisz segítséget várok nem pedig veszekedést!!!! Igen segítség hogy itt lakhatunk ehez nem fér kétség, de ha ti is úgy élnétek együtt a szúleitekkel mint én akkor ti is úgy gondolnátok hogy ez nem is akkora segítség...
2018. jan. 30. 16:09
24/39 anonim válasza:
Ez nem ennyire ideillő , de van egy youtube videós és ő egyedül álló anya és tanácsokat meg ilyenek . Ha estleg érdekel ez a neve:pixyre.
26/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Utána nézek.
2018. jan. 30. 16:16
28/39 anonim válasza:
Én köszönöm hogy segíthettem :)
29/39 anonim válasza:
ne bántsátok már! Igen is sokan szülnek gyesre, itt is egy halom ilyen anyuka van.
Nyilván ha előre látja hogy milyen apa jelölttel van dolga, 2x meggondolta volna a családalapítást..
30/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ez így van. Nem volt tervezett baba, de nagyon örültem neki! Az apuka mindig is olyan volt amilyen (idegbeteg, kihasználó és uralkodó tipus). Nem örült a picinek, és nagyon meg is változott a terhességem alatt (rossz irányba). Órákig tudnám mondani hogy mennyi rosszat tett velem. 2 évig dolgoztam a volt munkahelyemen de sajnos nem voltam bejelentve (gondoltam nem is baj, hiszen nem terveztünk családot és nem is gondoltam hogy ha esetleg lesz akkor egyedül fogok nevelni egy babát).
2018. jan. 30. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!