Valami nyugtató, stresszoldó nekem?
Kimerult idegrendszerre a nyugtato okozhat olyat is hogy agressziv leszel a tetejébe, csak ezt elfelejtik közölni.
Inkabb a logisztikán, segitségen filozz.
Gondoltam, hogy le leszek pontozva :D
De most mit csináljak, ha tényleg annyira szét voltam csúszva, hogy egy ajándékba kapott 7 dl-s whiskeyből megittam egy whiskey kólát?
Én nem szoptatok, sajnos nem volt tejem, egy pohártól nem rúgtam be és ugyanúgy gondoskodtam a babáról. De tény, hogy az alkoholnak is van egyfajta szorongásoldó hatása, nyilván nem véletlenül írtam zárójelbe, mert nem akartam tényközlésként kijelenteni, hogy igyon, csak felajánlottam, mint eshetőség.
Nem azt írtam, hogy rúgjon be.
Én is ugyanezen mentem végig. Egy dolog működött csak megfelelően: az alvás. Mindent végigpróbáltam, vényre kapható orvosságokat is, de alig volt érezhető hatásuk. Meg kell oldanod valahogy hogy legalább hetente egyszer végig tudd aludni az éjszakát, vagy tovább kell élned a panaszokkal.
"de iszonyatosan kiborít a kislány, nagyon nehéz eset" Mármint a fogzás miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!