Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit írtatok az önéletrajzotokk...

Mit írtatok az önéletrajzotokkba? Mennyire nehezen találtatok munkát? Mikor kezdtetek el keresni?

Figyelt kérdés

18 évesen dolgoznom kellett sajnos, a Boschban kaptam munkát. Előtte persze egy évet dolgoztam diákként, főként pénztáros és árufeltöltő voltam. Most már 1,5 éve tanulok (terhesen kezdtem) és májusban lesz végzettségem. Barátnőm ápoló, de mióta az eszét tudja, pultos ill felszolgáló. Sok munkahelye volt de mihelyst az egyiket otthagyta, talált másikat. Én ezt nem akarom elhinni. Szomszédunk keresett eladót, beszéltem vele, múlt idő. Pedig annyira beleéltem magam, hogy hátha normális munkát találok és rá kell jönnöm, hogy nem sikerül.. jelentkeztem diszpécsernek, asszisztensnek de nem hívnak sehonnan állásinterjúra. Most elkeseredten, mert a bölcsitől is két utcára lett volna és reméltem egy kis protekciót. Boschba nem akarok visszamenni.

/Normális válaszolók válaszát kérem, minden provokatív kommentet töröltetek/

2018. jan. 27. 15:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Számít az önéletrajzod stílusa, a benne található információk és azok mennyisége is.

Egy szépen igényesen tálalt pályakezdő önéletrajzon is megakadhat a hr-es szeme és akkor már is könnyebben észrevesznek.

Mi alkalmi munkaerőt keresünk mindig és esküszöm, soha nem néztem meg, hogy ki hol tanult. A legtöbb munkahelyet nem érdekli.

Ami fontos:

Elérhetőséged, friss és JÓ fotó (nem ágyon fekve szelfizős), eddigi munkahelyek, beosztások, motivációs rész ahol nem sablont írsz a netről halászva... Az hogy hogyan dolgozol és konkrétan mennyi tapasztalatod van, az majd úgyis személyesen derül ki pl a próbaidőn.

2018. jan. 27. 22:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:

Ha beírod a keresőbe hogy: CV template Word download

Akkor egy csomó ingyenes - grafikus által tervezett - word sablont találhatsz, amit csak át kell írnod a saját adataidra! :)

2018. jan. 27. 22:09
 13/13 A kérdező kommentje:

professionos oneletrajzom van, fenykepbol is az arcom latszik rajta

direkt ilyet valasztottam, nem en csinaltam hagyomanyosat

de egy honap alatt 1 helyre hivtak 80000 ft napi 10 ora

2018. jan. 28. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!