Terhes lehetek vagy mi lehet a baj?
Párommal 8-án együtt voltunk illetve azon a héten még többször persze védekeztünk minden alkalommal, és azóta nagyon furcsa a hasam, sokszor szurkál, fáj. Kicsit hányingerszerű érzésem is van. Igaz mostanság kicsit idegesebb is vagyok és előtte hosszabb ideig nem volt partnerem, de ezek még terhességi tünetek úgy tudom nem lehetnek.... vagy előfordulhat?? Járt már valaki így, vagy volt hasonló tapasztalata??
Válaszokat előre is köszönöm!
Kizárt,hogy terhességi tüneteket produkálj,még ha baba is van a dologban.Max 1 hete történt volna meg csak a beágyazódás.
Miért nem csinálsz egy terhességi tesztet?Nem az lenne a legegyszerűbb?
A beágyazódás kb.2 hét alatt zajlik le.Ha 8-ától nézzük,simán megvan a 14 nap.
Ha valaki rosszul van,akkor már értelemszerűen meg kellett,hogy történjen a beágyazódás.
Tehát,a teszt hamarabb jelzi a terhességet,mint a szervezet,értelemszerűen.
Bár,nem valószínű,hogy terhes vagy,azért tesztelj egyet,hogy megnyugodj.
Nyugodtan tesztelj! 9én volt ovum és már múlt hét pénteken volt egy nagyon halvány pozitív tesztem, vasárnap már teljesen egyértelmű volt.
De nem hinném, hogy terhes vagy, ha védekeztetek.
Szia!
Ha megfelelően védekeztetek és odafigyeltetek akkor úgy gondolom nem lehet baba! Elképzelhető, hogy alhasi fájdalom azért is lehet, mivel ha jól értelmeztem hisszabb ideig nem volt partnered és most a sűrűbb sexuális élet bekovetkeztével a méhedet kicsit megviselte a dolog! Vagy nagyobb intenzitással történt az aktus hosszú nyugalmi idő eltelte után! De természetesen csinálj egy tesztet a magad megnyugtatása érdekében!
Mikor volt az utolsó menstruáció?
Mikor kellene megjönnie?
Ha megszakítással védekeztetek csak, de nem akartad kiírni akkor van miért aggódnod :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!