Két negatív x epil tesztcsík és menstruáció után
lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Tudnotok kell, hogy sosem történt behatolás csak petting és érintkeztünk "úgy". Utoljára július 21.-én találkoztam a fiúval és utána iszonyatosan elkezdtem félni. Aztán 30.-án megjött de valahogy nem nyugodtam meg mert furcsa volt nem olyan amilyen szokott. A mensi első napján iszonyatosan fájt jobban mint bármikor pedig én nagyon görcsölős vagyok. Alig birtam megmaradni ezért kádba ültem meleg vizbe de onnan hamarabb ki kellett szálnom mert iszonyatosan vert a szivem. Sajnos utána se maradt abba csak élesebb lett. Lefeküdtem pihenni és egy fel óra alatt jobban lettem de ugy hogy utána napokon aligha fájt sőt szinte nem is. A vér mennyisége közepes volt végig.Ez után egy 3 nappal csináltam az első tesztet,ami negatív lett. Az alhasam viszont mióta félek ettől az egésztől azóta fájdogál. De csak éppen érezhetően, csak annyira, hogy pont megőrítsen.
Azóta semmiféle tünetem nincs pedig már jóval több mint egy hónap eltelt. Múlt hét pénteken azaz aug. 25.-én csináltam még egy x epil tesztet és szintén negatív lett. Viszont a hasam továbbra is folytatja ezt a fájdogálást. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy sajnos le se tudok akadni a témáról, már már paranoiásnak érzem magam. Kérlek benneteket normális válaszokat küldjetek.
2017. aug. 28. 07:16
1/7 anonim válasza:
Megprobalok normálisan válaszolni.ott kezdődik az egész, hogy nem tortent behatolás, menstrualtal, csináltál feleslegesen ket tesztet es azok negatívak lettek... Most komolyan hogy a viharba lehetnel terhes.? Ha megvam es faj ne ülj meleg vízbe max tegyel melegitoparnat a hasadra. Hany eves vagy?
2017. aug. 28. 07:43
2/7 anonim válasza:
Azt tudom neked mondani, mint az első. Nem is szexeltél rendesen, menstruáltál, két teszted negatív. Légyszíves gondolkodj. És akkor szexelj, amikor agyban is elég felnőtt vagy már hozzá.
2017. aug. 28. 12:23
3/7 anonim válasza:
Azt tudom mondani, hogy h.lye vagy. Ülj be biológia órára lógás helyett, talán megmarad az agyadban miből is lesz az ember.
2017. aug. 28. 13:42
4/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem vagyok normális. Igen mindegyikötöknek teljesen igaza van. Én nem is értem mi a francon aggódtam hiszen nem akartam lefeküdni vele és nem is tettem és még sokáig nem is akartam. Baratnőm is folyton mondja hogy nyugodjak már meg. Inkább nekem agyban van baj vagy nem tudom...Tényleg köszönöm azért hogy válaszoltatok.
2017. aug. 28. 14:34
5/7 anonim válasza:
Hany éves vagy? :)
2017. aug. 29. 15:21
6/7 anonim válasza:
Tök mindegy hogy hány éves!!! ha nem akar gyereket egyáltalán nem számít! Irj privátot én mindenben támogatlak!!!
2017. aug. 30. 21:44
7/7 anonim válasza:
Igy nem is lesz gyereke eppen a tudatlansag miatt kerdeztem a korat. Miben segitesz? A gyerekcsinalashoz ez nem eleg, csak nagyobb a baj ha a kora tobbmint 15..bar ha kevesebb az is eppen eleg érdekes
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!